Kimler yemedi lan triliçelerini
Kimler yemedi lan triliçelerini
bir halt olacaðý yok.
Az sonra zat konusacak
Þey de avanslandi,
Hayirlisi olsun.
SM-N950F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Epgis : Akaryakýt Ürünlerinde Fiyat Artýþý
20/01/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 46 KRÞ/LT
Pompa satýþ fiyatlarýna yansýyacak þekilde artýþ olmuþtur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kayýnpederimin alzaymýr hastasý olduðunu ve oturamadýðýný söyledim. Randevu saatinin 12.30 olduðunu hatýrlattým. Müþteki bana randevu sistemi ile kendi sistemlerinin farklý olduðunu söyledi. Bekleyeceksiniz kardeþim diye hitap etti.
Lütfen konuþmalarýnýza dikkat edin dedim o esnada bana müþteki tarafýndan bir temas oldu. Ben de dokunmamasýný söyledim. Kayýnvalidem müdahale ederek müþtekiye hitaben belki bizi bekletmez aþýmýzý yapar dedi. Bunun üzerine müþteki kayýnvalideme hitaben iþinize gelirse bekleyin saat 13.00 te yapacaðýz dedi.
Ayrýca 6 kiþinin tamamý gelmez ise aþýyý yapmama durumlarýnýn da olduðunu söyledi. Ben de kendisine bu bilgilendirmeyi az önce yapmadýðý söyledim. Bize hitaben defolun gidin dedi
https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-...gn=ilgilihaber
Bu ifadeye inandiniz mi ?
Sahit olduklarim dogrultusunda ben inandim.
Tipik doktor tavri bu.
Sanki gorevi degil, lutfediyor.
Gecenlerde de yazdim, bu tavir degismezse cok dayak yerler.
Okumuþ adam sevilmiyor...Cahil olacaksýn illa.
Yer Ýmleri