Sayfa 752/987 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 6,009 - 6,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Aylardır soruyorum
    Covid den ölen bir tek ölüye otopsi yapılmadı, niye?

2. RTÜK Başkanı açıkladı: FOX'a yeni soruşturma
    RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, FOX TV Ana Haber Sunucusu Selçuk Tepeli Tepeli hakkında kamuoyunu yanlış yönlendirdiği gerekçesiyle inceleme başlatıldığını duyurdu.

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bir doktor arkadaşın kayinpederi gırtlak kanseri olmuş.hasta azerbeycandan geldi sigorta yok özelde ameliyat yapacak doktor arıyorlar.su anda doktor olmasına rağmen 12 ila 27 bin dolar arasında rakamlar istendi.bakalim ameliyatı kaça yaptirabilecek.
    ne kadar ucuk rakamlar bunlar boyle

Neden boyle pahali?

4.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Ben doktor olsam 1 saniye bu ülkede kalmam. 600 $ bile alamıyorsunuz,
    Yav ben aylık 4.500 $ aldığım zamanlar oldu. Bir dr un 600 $ çalışması akıl alır gibi değil.
    Tecavüzcüyü adam öldüreni bırakan hakim 20K alıyor profesör 10 K 6 yıl oku iki yıl staj yap tus mus derken hayatın geçiyor olacak iş mi?

5.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Ben doktor olsam 1 saniye bu ülkede kalmam. 600 $ bile alamıyorsunuz,
    Yav ben aylık 4.500 $ aldığım zamanlar oldu. Bir dr un 600 $ çalışması akıl alır gibi değil.
    Şu an hala çalışmaya devam eden doktorlar:

a- ya hiçbir yere kımıldayamayacak kadar çaresizler (borçları olabilir, evlilik/çocuk olabilir, hastası vardır)
    b- bilgi birikimleri yetersizdir ( 6-10 yıl gece gündüz çalıştıktan sonra bir daha almanca, ingilizce, usmle kasmak zor geliyordur)

------------------
    c- aldığı ücrete, gördüğü muameleye rağmen işini aşkla yapanlar

c şıkkı tabii ki boş küme. Bunlardan hala kaldıysa klonlayın.

Hizmet kalitesini de doğal olarak a ve b şıklarındaki elemanlar belirliyor. O da kısaca: veya :/ veya >:[

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    RTÜK Başkanı açıkladı: FOX'a yeni soruşturma
    RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, FOX TV Ana Haber Sunucusu Selçuk Tepeli Tepeli hakkında kamuoyunu yanlış yönlendirdiği gerekçesiyle inceleme başlatıldığını duyurdu.
    Tabi a-haber denilen ''tarafsız haber kanalı'' varken fox tv ve sunucusunun da yaptığı...

Kendime not: artık iyice işi yüzsüzlüğe vurdular,çok izlenen tek bir muhalif haber programı bile rahatsız ediyor adamları,her gün çemberi ,iyice daraltıyorlar,5 yıl önce yapılmış şarkıdan mağduriyet devşiriyorlar,bizde ağlanacak halimizi deliliğe vuruyoruz,muhalefet? gören ,duyan var mı?
    Son düzenleme : watcher46; 20-01-2022 saat: 08:53.

7.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Tabi a-haber denilen ''tarafsız haber kanalı'' varken fox tv ve sunucusunun da yaptığı...
    bu enflasyon ortalama olması gerekmiyor muydu neden toplamını yazmışlar

bi de gitmişler enflasyonu eski haline gore oranlayıp hızın hızını hesaplamışlar yeni yeni katkılar bunlar literature.

8. afşar simite talim ederken mıktarların boğazından traliçe geçmemiş buna arnavutlar üzülmüş reis de sitem etmiş yeyin afiyet olsun demiş
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Sayfa 752/987 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •