Sayfa 751/987 İlkİlk ... 251651701741749750751752753761801851 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 6,001 - 6,008 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Ben doktor olsam 1 saniye bu ülkede kalmam. 600 $ bile alamıyorsunuz,
    Yav ben aylık 4.500 $ aldığım zamanlar oldu. Bir dr un 600 $ çalışması akıl alır gibi değil.

2.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Randevusuz nasıl olacak, millet sırada beklerken girip rapor alacağım filan mı denecek anlayamadım. Ben de haftaya annemin ilacı için eczaneye gideceğim, rapor bitti derse ihtimaline karşı 3 şubata randevu aldım. Umarım en azından yaza kadar uzatırlar bu işi de pandeminin ortasında uğraştırmazlar milleti, raporluların çoğu da yaşlılar zaten...
    Sabime sormak lazım detayını hastane bakarız diyor

3. Post

Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bugünkü soğan müdahalesi bir harikaydı. Gerçekten bu işi çok iyi öğrenmişler. Yiğidi öldür ama hakkını yeme dedikleri böyle bir şey olsa gerek. Sabahtan akşama kadar çaktırmadan iyi mal dağıttılar. Akşama doğru sn. egedük lisanıyla ıslak sopalar aniden sahaya indi. Bunu gören esnaf , ulan yarın pazarda faizle ilgili bir şeyler mi olacak diye soğanı bulduğu fiyattan sattı. Yarın öğlenden sonra çürüyen malların yerine taze mor soğan koyanlar olabilir. 25-26 ocak FED beklentisiyle soğancılar bu soğukta yine pazar pazar dolaşacaklar gibi...... yatırım tavsiyesi değildir.
    swaptan gelenlerle bir süre bu iş devam eder gibi. rus ukrayna savaşı çıksa, enflasyon %50 olsa yine tepki yok. amerikan 10 yıllıkları artıyor yine tık yok. sat sat nereye kadar böyle.

5. Siz istiyor ep ciksin ep ciksin beya. 10 ay once 6.90 gordu bu meret. Dengelensin bakalim.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Habertürk te
    Kur korumalıya geçenlerin işin sonunda götlerini avuçlarlarsa sakın ağlamasınlar babında bişeyler anlatıyorlar )

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Abdurrahman Dilipak
    @aDilipak
    · 2s
    Bana gelen son dakika haberi: Simdi aldigim bir havadise nazaren UK yani English police Ingiltere hukumeti hakkinda covid asilarinin zararlarini sakladigi gerekcesiyle kriminal suc sorusturmasi baslatmis.Covid asilarinin bircok kisiyi öldürdügü gizlendigi delleride kabul etmişler

Ortalık çok karoşacak çok.

KaratayÖzgür
    @pirireisbudak11
    ·
    4s
    İngiltere, Akıl ve bilimsellikten uzak tüm covid 19 yasaklarını kaldırdı..
    Pandemi Oyununu bitirdi..
    #PandemicGameOver

8. KKM de daha cok sey degisir.

Sayfa 751/987 İlkİlk ... 251651701741749750751752753761801851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •