Ankete buyurun,
https://onlinepoll.me/poll/vote/faiz...i-tahmininiz-1
Ankete buyurun,
https://onlinepoll.me/poll/vote/faiz...i-tahmininiz-1
Bu tavır değişmezse doktorlar çok dayak yer diye yazmış Allahın kanadalisi.ayiptir bilmediğin anlamadığın konuda bir meslek grubuna daha çok dayak yerler demek ne demek.bu memlekette sistematik olarak dayak yiyen başka hangi meslek grubu var.5 dakikada muayene et tek hatanda hem milyonluk tazminat davası açılsın hem dayakbye ayıptır.olaydaki kazma tamamen haksız.o aşılar altı kişi olmadan yapılmaz.eger flakonu açarsan 6 dan az kişi öldü mü eksik kişi kadar asi ziyan olur.bu rutin uygulama.doktor ne diye aşıyı yapmasın.simdiye kadar hastasına şiddet uygulayan kac doktor haberi duydunuz.kanadadan at tut tamam da her haltı da yorumlama bilmediğin anlamadığın konuları konuşma.doktorlarin canı burnunda 800 dolara çekilir rezillik değil herkes kaçma veya işi bırakma derdinde.su anda ciddi ameliyat ihtiyacım olsa ben bile devlette işi becerecek kapasitede doktor bulurmuyum emin değilim özele gittiğinde de en basit ameliyat 20 30 bin işin zorluğun na göre 200 300 Allah ne verdiyse carpilacagiz.hala doktor düşmanlığından geçilmiyor.ayiptir
Erdoğan: Türkiye'yi çift paralı ülke olmaktan çıkaracağız
Erdoğan: Milletimiz müsterih olsun. Geçtiğimiz 20 yılda olduğu gibi bugün de yarın da bu ülkenin ve insanlarının çözülmedik hiçbir sorununu bırakmayacağız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: Bankaların, darphanenin ve altın rafinerilerinin içinde yer aldığı mekanizmayla vatandaşlarımızın altınlarını sisteme sokmalarını temin edeceğiz
Erdoğan: Önümüzdeki yıl bu zamanlar bambaşka bir Türkiye fotoğrafıyla milletimizin huzuruna çıkacağız
Erdoğan: Ülkemizin bir daha geçen aylardaki dalgalanmayı yaşamaması için gereken her türlü tedbiri alıyoruz
Erdoğan: Türkiye'yi, herkesin işini de tasarrufunu da Türk lirasıyla yaptığı bir yer haline getirmek için destek istiyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bir doktor arkadaşın kayinpederi gırtlak kanseri olmuş.hasta azerbeycandan geldi sigorta yok özelde ameliyat yapacak doktor arıyorlar.su anda doktor olmasına rağmen 12 ila 27 bin dolar arasında rakamlar istendi.bakalim ameliyatı kaça yaptirabilecek.
TL Mevduati USD ye endeksleyerek cift paradan kurtulduk zati. Para birimi gayriresmi olarak USD oldu.
Siz hangi vahşi kabiledensiniz?
Beğenmediğiniz tavrın karşılığı şiddet midir?
Bu ne cahil, ne barbarca bir yorumdur?
Almanca kursları bu zihniyet yüzünden doktor ve doktor adayları ile dolu.
Bu ülke hakettiğinden fazlasını yaşıyor. Düşünün, bu yorum bu ülke için yapılıyor. Zihniyetimizin karanlığı, saygısız tavrımız sonumuz oluyor adım adım.
Yer İmleri