Sayfa 481/1044 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 3,841 - 3,848 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

BNTAS 'ı ambalaj sektöründe 1-2 firma ile kıyaslayarak paylaştım. İstediğin hisseler varsa onlara göre de kıyaslayabilirim...

Şu anda bir atak yapmaya çalışıyor ama devamı gelmezse yeniden aşağı döner... 3.10 destek altında sıkıntı başlar...! 2.90 'a kadar yolu açılır...

Haftalık yine günlük gibi. Devamı gelirse güzel şeyler olabilir ama devamı gelmezse düşüş veya yatay devam eder... Bunun için 3.32 üstüne attığını ve orada kaldığını görmek lâzım...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. sayın T/a hocam rica etsem aydem ve vbtyz hisseleri için grafik ve değerli yorumunuzu paylaşabilirmisiniz .saygılar RABBİM işini rast getirsin

Alıntı Originally Posted by atmaca124 Yazıyı Oku
    sayın T/a hocam rica etsem aydem ve vbtyz hisseleri için grafik ve değerli yorumunuzu paylaşabilirmisiniz .saygılar RABBİM işini rast getirsin
    AYDEM...

Aslında bir hareket yapmaya niyeti var. Harekete de geçmiş ama şimdi yalpa yapıp duruyor...

6.55 stoploss olarak düşünülüp devam edilebilir. Kol kesme ise 6.22 seviyesinde...

7.36 ise direnç seviyesi. Burayı geçmeden hissede bir şey olmaz...! Oraya da daha çok yolu var...

Stop koyarak devam edilebilir. Alacak olsam almazdım ama elimde varsa stopa göre beklerdim...

VBTYZ ise bugün güzel açmış ama devamı gelmemiş. Yukarılarda tutunmayı başarabilirse durumu fena değil...

23.50 'yi geçerse önü açılır...

22.14 stoploss, 20.58 kolkes seviyeleri olarak kullanılabilir...

Bu hisseler yeni hisseler olduğu için geçmiş verileri az. O nedenle daha uzun vade analiz zor...

4. Yaradi tabi ki 8.90 dan 15.60 canak hedefini isaret etmistin sonrasinda zorlanacagini düşündüğünü de belirtmiştin. Gecemeyince bende yavas yavas vermistim. teşekkür edemedik tabi kusura bakma bu vesile ile teşekkür ederim Orada bedelli falan sureci gecsin fiyat uygun olursa tekrar yorum isterim. Bntas icinde teşekkür ederim abicim verdigin bilgiler değerli.
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    TUCLK yorumum işe yaradı mı? Ben takip edemedim...

BNTAS için yeni sistem yorumunu en geç akşama hazırlarım inşaAllah. Eski sistemler şu anda rafa kalktığı için sadece yeni sistem kullanıyorum...

Çünkü şu anda hâlen kodlaması devam ediyor. Eskiye bakınca kafam karışıyor. O nedenle eskilerle pek ilgilenmiyorum...

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    XU100...

Günlük 'den Çeyrekliğe kadarki MTF grafiğimiz...

Her ne kadar bugün güzel kapanış yapsak da görüntü hâlen düzelmedi. Temkinli olmakta fayda var...!!!

Dün günlükten başlayarak çeyrekliğe kadar paylaşmıştım, bugün saatlikten başlayıp aylığa kadar olanı paylaşıyorum. Renkler değişmiş oldu buna dikkat edelim...

Günlük ve haftalık hâlen bastırıyor. O nedenle ihtiyata devam...

İstisnâî oluşum sergileyen hisseler de var. Bunlara daha çok dikkat etmek lâzım...

Alıcı bulamadıkları için mi düşürmeyip yükselttiler; yoksa satıcı bulamadıkları için mi düşer gibi yapıp tekrar topluyorlar...? Örnek: OYAKC...

6. Slm sayın T/A üstad nasılsın iyimisin sağlığın sıhatin yerindemi en son hastalanmıştın. Şimdi nasılsın.şu gedza ile Erbos ne olacak sabır taşı olduk. Bir yorumda bunlara yapsan sevinirim. Y.T.D

Alıntı Originally Posted by Tarros25 Yazıyı Oku
    Slm sayın T/A üstad nasılsın iyimisin sağlığın sıhatin yerindemi en son hastalanmıştın. Şimdi nasılsın.şu gedza ile Erbos ne olacak sabır taşı olduk. Bir yorumda bunlara yapsan sevinirim. Y.T.D
    Teşekkür ederim. Çok şükür çok daha iyiyim. Covid-19 'u ve etkilerini tamamen atlattım...

Tek sıkıntı fıtıkların verdiği rahatsızlık. O da çok çalışmaktan. Çalışmayı bırakınca geçecektir inşaAllah...

Tam kapatıyordum ki mesajınızı gördüm. Cevap vermeden kapatmak istemedim. Kısaca hisselere bakacak olursak:

GEDZA...

Sıkıntı aylık görüntüde. Mâlum en üst dereceli zaman dilimi olduğu için etkisi çok fazla oluyor...

Fakat haftalık gittikçe güçleniyor. Bu çok olumlu bir durum ama aylık düzelmeden pek bir etkisi olmaz...

Günlük ise yine sıkıntılı. Yönünü aşağı çevirmiş durumda ama henüz kötüleşmedi..

Saatlik ise kötüleşmeye başladı...

Tüm bunlara bakarak şöyle bir senaryo çizebiliriz:

- Tüm zaman dilimlerinin senkron hâle gelebilmesi için biraz zamana ihtiyaç var. O nedenle aylığın düzelmesi için ve haftalığın da turunu tamamlayabilmesi için günlüğün birkaç tur atması lâzım. Saatliğin atacağı turun haddi hesabı yok. Çok daha fazla...!

- Kısaca 2-3 aydan önce bunlar senkronize olamazlar. Olurda arada yine olumlu bir haber gelirse, bu durumda bölgeler arası geçişleri doğrudan yaparak oluşumu hızlandırabilirler. Ben şu anki duruma göre yorum yapıyorum. Gelebilecek olan olumlu bir haber her şeyi değiştirebiliyor...

Kısacası kısa vadede pek bir şey beklemiyorum, eğer haftalık da bozacak olursa yine sıkıntılı seanslar bizleri bekliyor olacaktır. Günlüğün turuna göre arada güzel günler de yaşayacağız gibi düşünebiliriz...

GEDZA 'ya hâkim olduğum için detaylı yazdım. Diğer hisseyi özet yazacağım, kusura bakmayın...

ERBOS...

Burada sıkıntı çok daha büyük...

Bazı şeyler daha yeni yeni kötüleşmeye başlamış. Etkisini yakında görürüz...

Bu hisseyi bilmiyorum ama şu anda alınmaz...! Önce saatlik düzelmeli ama durumu hoş değil, sonra günlük ki bu da yeni düşüşe geçmiş...

Kısacası;

- Hep birlikte ele ele tümü aşağıya doğru yokuş aşağı gidiyor. Bu demek değildir ki hisse çok düşecek. Bu, geçecek olan süreyi ve bu süre zarfında da hissenin yükselemeyeceğini söylüyor. Yükselse de tatmin edici olmaz...!!!

Elinde olanları bir süre bekleteceğini ve üzeceğini söyleyebilirim...

Sayfa 481/1044 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •