Sonra da çıkıp dıyorkı a1 kapitali karıştırmayın bu işlere atmayın tweet vs , hey Allahım ya ....
Satıp, kurtulduk, kol olmasa da tırnak kesip çıkmıştım. ULUFA, DARDANEL ve CELHA ya geçtim.
Bugün dönüp bakayım dedim.
Herşey aynı. Ağlama duvarına kafa vurmaya devam.
Bir de ortam bozuldu diyerek, A1 menkul halka arzından vazgeçtik derlerse artık, yatırımcıya son darbeyi vururlar.
Herkese sabır ve bol kazanç.
Ne yazayım ki , gelinen duruma göre umut pompalamak olacak diye sustum yazmadım .
Genel parçalar olarak ; Re-pie ile olan samimi yaklasımları hani rta ile bir hamle getirirmi acaba dedirtiyor insana ..
Elindeki 29 ocaktaki serbest olacak lotları , tahtadan devri veya birilerine devri acaba diyor insan .
A1 Cap için nitelikli yatırımcıya paldır küldür sattıgı 25+75m Luk luponlar için acaba rta mı ipotek gösterdi veya tahtayımı .
A1 arzı için kalkar rta payları ile arz yapıp sonrası kalkar ilk bilanca ardına pat kasadaki yuklu miktar ile bedelsiz verirni ki .
Gitti 24 den tahsisli yaptı , hani kalkar buradan baz Fiat ile geri alım çağrısı yaparmı yapar kasadaki parayla .
Serbest kalacak olan 4.9 m lotu A1 portfoy yönetime verirmi verir yani .
Gibi gibi yüksek komplo içeren tezim vardı , birleştirilmiş ve derlenmiş haldeydi , soğudum valla ..
Ama Re-pie için tekrar diyorım devler liği bence , getiri alıp ta 30m dolara vurdular piyasaya ..
Rtalb içinde bir film fırıldak neden olmsasın ki .
Re-pie içindekiler de yönetimide kanki oldular belkıde .
Hayal dünyasi hocam yazdıklarım , Real ortada sıfır alıcı , sıfır beklenti kaldı insanlarda..
Üzgünüm.
Paşalar bugün saglık bakanlığı uts sistemine yeni ürün kaydettirmişler , hızlı test kiti ( Max sure )
Yer İmleri