15 temmuzun finansörü bae 3 5 kuruş swap ile ayaklarının altına kırmızı halı serdirdi.
Hani diyorumki,
Osmancık kavala da şöyle 3 5 milyar$ swap yapsa kırmızı halı sererler mi acaba? Yada malum örgüt?
Sadece merak ettim
15 temmuzun finansörü bae 3 5 kuruş swap ile ayaklarının altına kırmızı halı serdirdi.
Hani diyorumki,
Osmancık kavala da şöyle 3 5 milyar$ swap yapsa kırmızı halı sererler mi acaba? Yada malum örgüt?
Sadece merak ettim
Bugün seviye arşa çıkmış;dil koparmaktan falan bahsedilmiş,bizim minnoş muhalefet lideri de;yumuşak mesaj verelim derdinde,aman 3-5 muhafazakar oy malum partiye gitmesin,yahu biri söylesin şunlara,o cenahın oyu bırak ağzını başka yerinle kuş tutsan,TR nin her yerinde altın bulsan,milli geliri kişi başı 100 bin dolar yapsan bile sana gelmez..alovvv,ülke gidiyor,yok inandım,kötü kurgulanmış bir tiyatro oyununun sahnesinde gerçekten ezilen figuranlarız biz....
Millet coktan almis koseyi donmus
https://eksisozluk.com/metaverse-ara...almak--7077183
Bence hak ettiklerini çekmeye daha yeni başladılar...Bırakın çeksinler ..Dün kasabıma uğradım 75 tl kıyma 85 olmuş...65 olan kuzu but 90 olmuş toptan fiyatı dedi...Benzin 15 ...patlıcan biber domates salatalık gibi sebzeler 15 den başlıyor...1 tavuk 50 kağıt ....Biz idare ederiz de o kesim biraz daha düdüklenmesi lazım... Niye kurtaracaksınız ki....
Gülse Birsel elektrik faturasını paylaştı: Kira tadında
2 bin 550 liralık faturayı “Ben de kira tadında elektrik faturamı arz edeyim†ifadeleriyle paylaşan Birsel, mesajına “3+1 düz daire ha burası†notunu düştü.
https://www.sozcu.com.tr/hayatim/mag...gozdenkacmasin
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Gülse bacım fatura yanlış gelmiş galiba, aşağınızdaki pavyonun faturasıdır o, 3+1 dairenin değil.
Bende 3+1 dairede yaşıyorum 3 televizyon faal, 1 buzdolabı, 1 derin dondurucu ve kombi sürekli çalışıyor artı sabah 4'te uyur bizim ev, bana gelen fatura 400 gayme.
Muhaliflik yapacaz diye, işin bokunu çıkartmamak lâzımm
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri