Sayfa 163/1001 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: Viop XXXIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,163
    Blog Entries
    1
    Kar iyi oldu barajlar dolar taşar artık. Yazın çoğu yer sulanamiyordu.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2. Alıntı Tweet
    ForeksHaber
    @ForeksTurkey
    · 32d
    *Borsa İstanbul: BIST 50 Endeksinde 25/01/2022 tarihli seansta bir gün boyunca geçerli olmak üzere açığa satış işlemlerinde yukarı adım kuralının (up-tick rule) uygulanması kararlaştırılmıştır
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    teknik yunusları sıkıştırma hareketi
    dow için gece kullandık yunuslar sıkıştırılıyor

4. gözü toprağa bakıyor formasyonu görünüyor yine...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

jas,

görüşümü sormuştun bakış açım bu şekilde benim 34500-34000 bantları kritikti daha önce attığım grafta paylaşmıştım.
    Sistem çalışırsa tepeden %18 düzeltme olmuş olacak.SAVAŞ mı / BİLANÇO mu bence ikiside mevcut sistem üzerinde inciltmeden
    jas gördün ne savaş vardı dün gece bizdeki argoritmalardan farkı yok son 1 saat sadece bu hareketleri seyrettim

6. krdmd de hisse fiyatı viop fiyatının üstünde, normalde tersi olmalı idi.. bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7. Hüseyin Günay
    @huseyingunayDC
    ·
    8s
    ABD başkanı Biden, kendisine enflasyon hakkında bağırarak soru soran FoxNews muhabiri Peter Doocy’e herkesin duyacağı şekilde ‘aptal ****** çocuğu’ dedi.

herkes gergin bu aralar

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Hüseyin Günay
    @huseyingunayDC
    ·
    8s
    ABD başkanı Biden, kendisine enflasyon hakkında bağırarak soru soran FoxNews muhabiri Peter Doocy’e herkesin duyacağı şekilde ‘aptal ****** çocuğu’ dedi.

herkes gergin bu aralar
    Biden tam bir hayal kırıklığı. Böyle yaşlı bir adamı neden başkan yaptılar halen anlayamıyorum.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 163/1001 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •