Sayfa 595/1019 İlkİlk ... 95495545585593594595596597605645695 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 4,753 - 4,760 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

Pardon yanlış mi geldim burası kombi tavsiye başlığı mi ?
    Lutfen arkadaşlar başlıkla bu kadar alakasız şeyler yazmayalım ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Arjantinde 100.000 usd için aylık oran %39.orayamı gitsek
    http://www.bcra.gov.ar/BCRAyVos/Plazos_fijos_online.asp

3. Yapı kredi %18.75 (mesaj gelmiş detayı yok ama yine paylaşayım dedim fikir olur)

Reis için erken seçim kararı vermek için güzel bir fırsat mı doğmuş olabilir ?

Muhalefet partilerinde kavga görüntüsü

"CHP ile ittifak kurmaya mecbur değiliz"

CHP'li belediye başkanlarına daha önce de tepki gösteren İYİ Parti kurucularından İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, konuyla ilgili yeni açıklamalar yaptı.Yİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, CHP’li belediyelere yönelik yaptığı açıklamalar hakkında Yeniçağ gazetesi yazarı Arslan Tekin’e değerlendirmelerde bulundu.

İttifaka oy veren İYİ Partili vatandaşların kendilerine ilettikleri taleplerini CHP'li belediyelere ulaştırmakta yaşanan sıkıntıların had safhada olduğunu belirten Ahmet Çelik, "Bu sorun, iki partinin iş birliğinde artık kangren hâline gelmiştir" dedi.

Halen İYİ Parti'de, "Millet İttifakı olarak CHP ile seçimlere girelim" yönünde iyi niyetli bir anlayış olduğunu kaydeden Ahmet Çelik, fakat sabırlar tükendikçe "CHP ile ittifak kurmaya mecbur değiliz" seslerinin giderek yükseldiği uyarısında bulundu.

https://odatv4.com/guncel/chp-ile-it...degiliz-227764

hadi bakalım daha neler göreceğiz....

5.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    Reis için erken seçim kararı vermek için güzel bir fırsat mı doğmuş olabilir ?

Muhalefet partilerinde kavga görüntüsü

"CHP ile ittifak kurmaya mecbur deÄŸiliz"

CHP'li belediye baÅŸkanlarına daha önce de tepki gösteren İYİ Parti kurucularından İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, konuyla ilgili yeni açıklamalar yaptı.Yİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, CHP’li belediyelere yönelik yaptığı açıklamalar hakkında YeniçaÄŸ gazetesi yazarı Arslan Tekin’e deÄŸerlendirmelerde bulundu.

İttifaka oy veren İYİ Partili vatandaşların kendilerine ilettikleri taleplerini CHP'li belediyelere ulaştırmakta yaşanan sıkıntıların had safhada olduğunu belirten Ahmet Çelik, "Bu sorun, iki partinin iş birliğinde artık kangren hâline gelmiştir" dedi.

Halen İYİ Parti'de, "Millet İttifakı olarak CHP ile seçimlere girelim" yönünde iyi niyetli bir anlayış olduğunu kaydeden Ahmet Çelik, fakat sabırlar tükendikçe "CHP ile ittifak kurmaya mecbur değiliz" seslerinin giderek yükseldiği uyarısında bulundu.

https://odatv4.com/guncel/chp-ile-it...degiliz-227764

hadi bakalım daha neler göreceğiz....
    Seçim için iyi bir zaman olmayacak. Siz bu hafta sonu pazara gidin ve kar nedeniyle ne kadar fiyat artışı olacak görün. Yaz gelmeden gıda bollaşıp, doğalgaz faturaları düşmeden bu iş olmaz.
    Vatandaşın gönlündeki adaylar bellidir. Ancak milletvekili adayları belli değildir. Bu da siyasi partilerin içinde ister istemez dalgalanmalara neden olacaktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Pardon yanlış mi geldim burası kombi tavsiye başlığı mi ?
    Lutfen arkadaşlar başlıkla bu kadar alakasız şeyler yazmayalım ..
    sadece; o banka kaç verdi, şu banka kaç verdi yazarak olmuyor admin....

su yakmıyor....

Metaversede Dudu bu forumu satin almis o yuzden konusuyormus[emoji39]

Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    sadece; o banka kaç verdi, şu banka kaç verdi yazarak olmuyor admin....

su yakmıyor....
    Forumda cafe bölümünüz var buyurun gelin orada dilediğinizi yazın ama buraya insanlar başlıkla alakalı bilgiler icin geliyorlar . Biraz dikkat edelim

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 595/1019 İlkİlk ... 95495545585593594595596597605645695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •