Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
tuhaf olan bir de şu var... 1 saatlik yemek molam diyorsun önce. Sonra büyükelçi ile yemekteydim , önceden ayarlanmış bir randevu diyorsun. Madem önceden ayarlanmış bir yemek randevun var o halde niye 1 saatlik yemek molam diyorsun ilk önce. Kusura bakmayın da ben aptal bir insan değilim. Seçimleri kazandığında da ailemin çocuklarımın bana ihtiyacı var söylemi de son derece yanlıştı. Zaman süreç ülkenin içinde bulunduğu durum sanki sütliman her şey güllük gülistanlık da ... yani bunu anlayamıyor musunuz ? bak, '' anlatamıyorum '' demem lazım nezaketen ama demiyorum.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
önemli olan dağı görmek değildir onu herkeş görür , önemli olan dağın ardındakini görebilmektir.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
iranın derdi, israil c.başkanı hertzogun türkiyeye davet edilmesi
iran diyor ki bu nasıl omurgasız dış siyaset, daha kısa süre önce neler diyordun
şimdi de hamas yetkililerine türkiyeden yavaş yavaş naş demiş bizimkiler
ne oldu anında sattılar filistin davasını, d.gazda para görünen sorun..
Yer İmleri