Sayfa 297/2213 İlkİlk ... 1972472872952962972982993073473977971297 ... SonSon
Arama sonucu : 17698 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Gaffar Yakınca
    @GaffarYakinca
    ·
    8s
    Sn. Büyükelçi, İmamoğlu ile 3 saat süren bir görüşme yaptınız. Bu görüşme İBB kayıtlarında yok, misyonunuzun sayfalarında da görünmüyor. İmamoğlu “görüşme önemliydi” dedi

Türk kamuoyu bu “özel ve önemli” görüşmenin kapsamını merak ediyor. Açıklama yapacak mısınız?
    @DChilcottFCDO
    Yok yatiyodu, baluk yiyordu, yok efendim iraki cekiyordu. Bunlar "cambaza baktirmak" anlamina gelir.

Bu görüsmeden Kilicdaroglu'nun ve parti yonetiminin haberi var miydi?

Ne görüşüldü?
    @erefefik

2. SONDAKİKA

Vladimir Putin: ABD provokasyonları devam ederse Latin Amerika'da Rus donanma üssü kurarak donanmamızı o bölgeye göndereceğiz.
    ))))))))))))))))))))

Karşısında Biden olursa böyle.
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Abi oraya yığılan güç çocuk oyuncağı degil. Atilacak füzelerden gökyüzünü göremezsin. Abd karsilik veremiyor, Ukrayna nasıl karsilik versin? 1000 uçak, kariyerlerle beraber 30 bin zirhli arac bekliyor sinirda.
    Gelsin Ingilizler savassin.
    Rusun biti kanlandı.
    Efeleniyor.
    Ukrayna halkı direnişe geçerse aywaaayi yer putin
    Hiç şansı yok tam 8 parça olacak.
    Daha önce 5 parça diyordum.
    Putin biraz daha diretirse 13 parça olabilir.
    Yeraltı zenginlikleri elinden alınmış bir Rusya görürsek şaşırma.
    Aywaaa...!

Eğer Putin yelkenleri suya indirmezse
    bu kış biz de evlerde palto ile oturabiliriz.

Odun-kömür ile ısınabilenlerimize ne mutlu...!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,945
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Pkk'nın esir olarak Gara'da tuttuğu askerleri kurtarmak için bir operasyon yapilmisti ve fiyaskoyla sonuclanmisti. Iste orada ciddi bir istihbarat zaafiyeti vardi. Huluti Agam orada ters koseye yatirilmisti. Hatta ben yanlis hatirlamiyorsam soyle yazmistim:"Huluti Agamin cenesini kirdilar."
    Sülüman Soylu'nun en hizli oldugu donemdi ve Akp tabaninda ciddi destegi vardi.
    Simdi kimse hatirlamiyor. Huluti Agam gecistirdi. Bu arada Soylu'yu da bitirdi.
    Ana muhalefet partisinin basinda Kilicdaroglu oldugundan, Akp yine birinci partidir ve erken secimlerden de birinci parti cikacak.
    CB'ni uzaydan falan gelmeyecek. Mevcutlarin icinden biri CB olacak. Imamoglu cok ciddi bir adaydi. Sayet Chp'nin basinda olsa, Chp bugun Akp'yi gecerdi.
    Bence en uygun aday Hulusi Akar'dir. Nato ve Pentagon'da kurdugu iliskiler sebebiyle boyle.
    İşi kitabina uydururlar.

İmamoğlu biraz eğitimden geçmeli/ idi muhtemelen artık zaman kalmadı... siyasette kıvraklık çok önemli ama en önemlisi hata yapmamak... gençlikle bazı şeyler geçiştirilemez...
    huluti ağan veya arkasındaki şüreka çok uğraştılar ama kitabına uydurmak olayında ters köşeye yattılar. Anaysa değşikliklerini biraz incele bakalım ne bulacaksın merak ediyorum ( ben incelemedim sadece tahmin) muhtemelen çapanoğlu orada yerleştirildi... ağanın kıvraklığı malum... öyle bir kıvraklık ki bırakalım soy sop hikayesini kendi ordusu tarafından esir alınan general hikayesini bile atlattı...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,945
     Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Rusun biti kanlandı.
    Efeleniyor.
    Ukrayna halkı direnişe geçerse aywaaayi yer putin
    Hiç şansı yok tam 8 parça olacak.
    Daha önce 5 parça diyordum.
    Putin biraz daha diretirse 13 parça olabilir.
    Yeraltı zenginlikleri elinden alınmış bir Rusya görürsek şaşırma.
    Aywaaa...!
    petrol fiyatlarıyla birlikte kanlı bitler artıyor. bu yüzden düştüğü yıllarda çıkması zor olacak gibiydi. ama eğer nuri beyin eski analizleri doğruysa urus+abd ortaklığı çini düşürür. putin peşrev yapsa da perde arkası anlaşmalarda ne var nıuri beyden öğreniriz...

Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    petrol fiyatlarıyla birlikte kanlı bitler artıyor. bu yüzden düştüğü yıllarda çıkması zor olacak gibiydi. ama eğer nuri beyin eski analizleri doğruysa urus+abd ortaklığı çini düşürür. putin peşrev yapsa da perde arkası anlaşmalarda ne var nıuri beyden öğreniriz...
    Orjinal bir nokta..
    Tabii bizle ilgisi
    "develer boğuşurken olan eşeklere olur"

8. Bu yaman adam bir Cumhurbaşkanıymış...Hey gidinin heyyyy...

Abi benim de büle bir foturafım var be ya...
    @erefefik

Sayfa 297/2213 İlkİlk ... 1972472872952962972982993073473977971297 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •