Sayfa 875/987 İlkİlk ... 375775825865873874875876877885925975 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 6,993 - 7,000 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1. İşin içinden çıkamadığımda , verecek cevabım olmadığında '' Ama ben sizin gibi düşünmüyorum '' demeyi öğrendim.

2. Sayın Üyeler bilgi karmaşası olmaması adına yazıyorum;alınan emekli maaşı ve farkta bir sıkıntı yok görünüyor,Allah Devlete,Millete zeval vermesin,şükür etmeyi bilmek lazım canım...

not:mesajın sonu ironi,kim vurduya gitmeyelim sonra...

3. Çok sıkıştığımda ise '' Bakın sadece bizde olmuyor bu işler, tüm dünya beter durumda. Bize haksızlık ediyorsunuz '' diyecekmişim.

4.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Sayın Üyeler bilgi karmaşası olmaması adına yazıyorum;alınan emekli maaşı ve farkta bir sıkıntı yok görünüyor,Allah Devlete,Millete zeval vermesin,şükür etmeyi bilmek lazım canım...

not:mesajın sonu ironi,kim vurduya gitmeyelim sonra...
    Bana , açıklanan orandan fazla zam yapmışlar. Bir bilgi notu göndererek ikaz etsem mi, yoksa parayı merkeze, makbuzu da hazineye yardım olarak mı göndersem.

5.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bana , açıklanan orandan fazla zam yapmışlar. Bir bilgi notu göndererek ikaz etsem mi, yoksa parayı merkeze, makbuzu da hazineye yardım olarak mı göndersem.
    Siz tecrübeli bir emeklisiniz,maliye vereceğini unutmakla ve alacağını er geç faiziyle almakla ünlüdür..

Bakınız;zamanında çıkartılan lpg li araç vergisini ödemiş,iptal olunca geri alamamış birinin yorumudur...

Liralaşma dönemi

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Kavcıoğlu: Lira'daki değer kaybının faiz indirimiyle ilgisi yok
    Şu cümleyi kuran birinin mb başkanı olması....neyse...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Liralaşma dönemi
    sizde LİRALAŞTIRAMADIKLARIMIZDANMISINIZ

Sayfa 875/987 İlkİlk ... 375775825865873874875876877885925975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz