Alýntý Originally Posted by Hissedarxd Yazýyý Oku
Þahocuðum, ben sadece burada deðil ortaðý olduðum bütün þirketlerde hakkýmý sonuna kadar ararým ki, Koç grubunun þirketi olan TATGD da bile (her türlü makama) defalarca baþvuru yapmýþýmdýr. Oldukça ciddi kazanýmlar elde ettik bu sayede. Gelinen noktada þunu çok net söyleyebilirim ki ben ve arkadaþlarým bu þirketin yatýrýmcý iliþkilerinin geliþmesi ve þirketin þeffaflaþmasý adýna büyük iþler yaptýk. Þahsen þirketle olumlu ya da olumsuz anlamda her etkileþimin þirket de dahil herkese faydasý olacaðýný düþünüyorum.

Diyeceðim odur ki konu oynamýyorum, ver misketlerimi noktasýnda hiç bir zaman olmadý yani. Basit ve bir o kadar çið bir yaklaþým olarak görürüm bu nitelemeyi. Sonuna kadar mücadele ederim çünkü bu benim için yaþamsal bir sapkýnlýk.

Herkesin her hissede yatýrým stratejisi farklýdýr. Defalarca yazdým, benim bu hissede bulunmamýn tek nedeni o lanet A1 Capital payý. Ama bir baþkasý için kit, bit, besiyer vs önemlidir, beni ilgilendirmez ona da saygý duyarým.

Bu itibarla kimse kimseye laf sokmaya kalkmasýn, herkes iþine baksýn...Rica ediyorum.
Oynamýyorum ver misketlerimi diyen ben deðilim yanlýþ olmasýn. Harluquen denen arkadaþ öyle niteledi. Ben senin bazý kronik muhalif bakýþ açýn dýþýnda her türlü paylaþýmýna imza atan biriyim.