Sayfa 154/505 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 1,225 - 1,232 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Burda hayek ve hissedar bile bir süre sonra burda hisse analizlerinin yapmak yerine , ilgili mercilere mevcut durumu nasıl şikayet ederiz diye metinler yazdı ve paylaştı...
    Şahocuğum, ben sadece burada değil ortağı olduğum bütün şirketlerde hakkımı sonuna kadar ararım ki, Koç grubunun şirketi olan TATGD da bile (her türlü makama) defalarca başvuru yapmışımdır. Oldukça ciddi kazanımlar elde ettik bu sayede. Gelinen noktada şunu çok net söyleyebilirim ki ben ve arkadaşlarım bu şirketin yatırımcı ilişkilerinin gelişmesi ve şirketin şeffaflaşması adına büyük işler yaptık. Şahsen şirketle olumlu ya da olumsuz anlamda her etkileşimin şirket de dahil herkese faydası olacağını düşünüyorum.

Diyeceğim odur ki konu oynamıyorum, ver misketlerimi noktasında hiç bir zaman olmadı yani. Basit ve bir o kadar çiğ bir yaklaşım olarak görürüm bu nitelemeyi. Sonuna kadar mücadele ederim çünkü bu benim için yaşamsal bir sapkınlık.

Herkesin her hissede yatırım stratejisi farklıdır. Defalarca yazdım, benim bu hissede bulunmamın tek nedeni o lanet A1 Capital payı. Ama bir başkası için kit, bit, besiyer vs önemlidir, beni ilgilendirmez ona da saygı duyarım.

Bu itibarla kimse kimseye laf sokmaya kalkmasın, herkes işine baksın...Rica ediyorum.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Şahocuğum, ben sadece burada değil ortağı olduğum bütün şirketlerde hakkımı sonuna kadar ararım ki, Koç grubunun şirketi olan TATGD da bile (her türlü makama) defalarca başvuru yapmışımdır. Oldukça ciddi kazanımlar elde ettik bu sayede. Gelinen noktada şunu çok net söyleyebilirim ki ben ve arkadaşlarım bu şirketin yatırımcı ilişkilerinin gelişmesi ve şirketin şeffaflaşması adına büyük işler yaptık. Şahsen şirketle olumlu ya da olumsuz anlamda her etkileşimin şirket de dahil herkese faydası olacağını düşünüyorum.

Diyeceğim odur ki konu oynamıyorum, ver misketlerimi noktasında hiç bir zaman olmadı yani. Basit ve bir o kadar çiğ bir yaklaşım olarak görürüm bu nitelemeyi. Sonuna kadar mücadele ederim çünkü bu benim için yaşamsal bir sapkınlık.

Herkesin her hissede yatırım stratejisi farklıdır. Defalarca yazdım, benim bu hissede bulunmamın tek nedeni o lanet A1 Capital payı. Ama bir başkası için kit, bit, besiyer vs önemlidir, beni ilgilendirmez ona da saygı duyarım.

Bu itibarla kimse kimseye laf sokmaya kalkmasın, herkes işine baksın...Rica ediyorum.
    Oynamıyorum ver misketlerimi diyen ben değilim yanlış olmasın. Harluquen denen arkadaş öyle niteledi. Ben senin bazı kronik muhalif bakış açın dışında her türlü paylaşımına imza atan biriyim.

3. O taş gediğine oturdu, sen rahat ol.

senin bazı kronik muhalif bakış açın dışında ...
    Bak şimdi...Sosyolojik anlamda toplum 2 çeşit kontrol edilir; formel ve informel...İnformel kontrolde toplumun normlarına ve değerlerine uyum sağlamaya yönelik dolaylı ve resmi olmayan baskılar vardır. Ben ve benim gibi Beytepe Feycan cafe talebelerinin genel anlamda belirli bir siyasi görüşü yoktur. Bizim gibilerin tek yaşam biçimi; hayat enerjisi bahsettiğim bu informel kontrole karşı çıkmaktır.

Yazdıklarımı dikkatlice inceleyecek olursan bunları rahatlıkla görebilirsin. Çünkü sende bu yetenek ve kapasite var...

Ben DEVLET yurtlarında yetişmiş, bu halkın parasıyla karnını doyurup büyümüş biriyim. Haliyle kimse bana o kıt aklıyla devlet dersi vermeye kalkmasın. Bu da sana değildi hemen üstüne hoplama.

4. Görüyorum elini

Rest diyorum

Rapid kit satışları patlat koçum
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

5. Sayın hissedarxd , bir malı dipten alıp sonra ne koparırsam diye hak aranmaz !

Madem yaptın yatırım , beklentine sebebine göre , alır tutar veya trade eder işlemini yaparsın olur biter.

Amma 64 den beri davul zurna halay ile karsılayıp ta , dibin dibinde tencere sıyırıp aşçı eleştirmek te ne bilim yani ...

Bu hisseyi alanlar !

Firmayı biliyorlar dı.
    Sahibini de tanıyorlar dı.
    Adamın meslegi ve sicilide belliydi .
    Eee hadi bilmiyorsun Google var ?

Yani şimdi ne oldu da birden doğrucu davut olundu

6. Sayın HARLEYQUEEN

TATGD örneğini neden verdim, çünkü hırsız her yerde. Yeter ki fırsatını bulsunlar. Açın bakın GEDZA başlığında neler yazmışım. Tahtadaki grubun isteklerine göre haber gönderiyorlar. Muhtemelen komisyon alıp cebe indiriyorlar. Ha keza Kel Rıza, Kutman, Mücahit ...

Devenin doğru bir tarafı yok çünkü burası borsa kim kime ... diye deyim bile oluşmuş rezil bir yer.

Benim hisse ile tanışıklığım 2021 in Şubat ayıydı. Yazılarımın başlangıcından da anlaşılır zaten. 28 Tl ortalama ile 120 bin lot almıştım, deli cesareti. Tahsisli mevzusu gereğinden fazla uzayınca % 8 zararla verdim büyük kısmını. Kasım sonundaki düşüşte bir ara 90 bin lota kadar çıkmıştım ve 25 li rakamlardan büyük kısmını verdim. Mesajları burada da yazılı.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...42#post5646842

https://www.hisse.net/topluluk/showt...33#post5646933

Şimdi yine topluyorum. Çünkü bu A1 Capital mevzusu en kötü bu yıl sonuna kadar biter diye düşünüyorum. Bana buradan mal verenlere 25 Tl den aşağı asla satmam. Yukarısı onların olsun. 19 > 25 ne yapar yaklaşık % 30. Allah bereket versin, nazarlardan korusun. Amin.

7. Ufak ta olsa toparlanma emareleri var ama hacim yok henüz. Açık söylemek gerekirse buralardan ekstra mal almamın nedeni yukarıdan gelen ilk çizgiye doğru ani bir atak ihtimali. 21.30 civarı yani. Atıyorum bana bu kârı 1 günde verirse 19.20 lerden aldıklarımı buradan verir duruma bakarım. Hacim ve diğer indikatörler çizgiyi geçme kararlılığında olursa % 50'ye kadar olan kısmını da 23.50 lerden kitlerim. Kalan % 50 bekler.

Yazdıklarım tamamen NŞA'da kişiye özel strateji olup haber akışına ve diğer önemli gelişmelere göre her an değişebilir.

8. Şirketlerinde ki nakiti dışarı çıkarmıyor. Al takke ver külah misali , parayı bir şirketten diğerine binkilif ile transfer ediyor

Soru şu;

Parayı nereye gömecek?

Amiral gemi RTA mı , A1 kapital mi?

Rta yı gözden çıkardı ise, Corona bitecek denilen Mayıs ayına kadar elden cikartmali şirketi.

Fabrika kuruyor 35 milyon liraya . Yeni bir fabrika daha kurarsa, anlarım ki çatı şirket RTA . Sürekli yatırım iyi büyütecek RTA'yı.

Sermayesini en az 200 milyon liraya yükseltmesi i bekliyorum 2022 de

Piskolojik olarak da bedelsiz verecek ve hisse fiyatı da ucuzmuş gibi görünecek 32 liraya bölünerek

Sadece bir teori
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

Sayfa 154/505 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •