Originally Posted by
ŞAHONUN PUNGARI
Burda hayek ve hissedar bile bir süre sonra burda hisse analizlerinin yapmak yerine , ilgili mercilere mevcut durumu nasıl şikayet ederiz diye metinler yazdı ve paylaştı...
Şahocuğum, ben sadece burada değil ortağı olduğum bütün şirketlerde hakkımı sonuna kadar ararım ki, Koç grubunun şirketi olan TATGD da bile (her türlü makama) defalarca başvuru yapmışımdır. Oldukça ciddi kazanımlar elde ettik bu sayede. Gelinen noktada şunu çok net söyleyebilirim ki ben ve arkadaşlarım bu şirketin yatırımcı ilişkilerinin gelişmesi ve şirketin şeffaflaşması adına büyük işler yaptık. Şahsen şirketle olumlu ya da olumsuz anlamda her etkileşimin şirket de dahil herkese faydası olacağını düşünüyorum.
Diyeceğim odur ki konu oynamıyorum, ver misketlerimi noktasında hiç bir zaman olmadı yani. Basit ve bir o kadar çiğ bir yaklaşım olarak görürüm bu nitelemeyi. Sonuna kadar mücadele ederim çünkü bu benim için yaşamsal bir sapkınlık.
Herkesin her hissede yatırım stratejisi farklıdır. Defalarca yazdım, benim bu hissede bulunmamın tek nedeni o lanet A1 Capital payı. Ama bir başkası için kit, bit, besiyer vs önemlidir, beni ilgilendirmez ona da saygı duyarım.
Bu itibarla kimse kimseye laf sokmaya kalkmasın, herkes işine baksın...Rica ediyorum.
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Yer İmleri