Sayfa 155/505 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku

Ufak ta olsa toparlanma emareleri var ama hacim yok henüz. Açık söylemek gerekirse buralardan ekstra mal almamın nedeni yukarıdan gelen ilk çizgiye doğru ani bir atak ihtimali. 21.30 civarı yani. Atıyorum bana bu kârı 1 günde verirse 19.20 lerden aldıklarımı buradan verir duruma bakarım. Hacim ve diğer indikatörler çizgiyi geçme kararlılığında olursa % 50'ye kadar olan kısmını da 23.50 lerden kitlerim. Kalan % 50 bekler.

Yazdıklarım tamamen NŞA'da kişiye özel strateji olup haber akışına ve diğer önemli gelişmelere göre her an değişebilir.
    Mantikli bir senaryo. Tebrikler

Hissenin hacmi çok düştü

Satıcı isteksiz

Önümüzde ki hafta yön yukarı olması muhtemel

Rapid test zamanı geldi... Vaka sayısı 100 bin oldu.. geçen ay bahsettik , hepsi oluyor şu anda

A1 kapital, parayı çevirmek için bir kurum Sadece..şirketlerden topladığı parayı orada takla attırıyor patron. Bize sadece faizini ödüyor
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    Sermayesini en az 200 milyon liraya yükseltmesi i bekliyorum 2022 de
    Piskolojik olarak da bedelsiz verecek ve hisse fiyatı da ucuzmuş gibi görünecek 32 liraya bölünerek, Sadece bir teori
    200 milyon sermaye 32 lira hisse fiyatı !
    yani 6.4 milyar piyasa değeri ???? 160-170 kar gelse 40 fk yapar.
    bu durumda ben güler tarafında zengin oluyorum [emoji846]
    ayrıca malatya fabtikasını niye yapıyor ? nedeni basit oşabilir ! gebze fabrikasını satabilir. malatya da üretime devam.

3.  Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    Şirketlerinde ki nakiti dışarı çıkarmıyor. Al takke ver külah misali , parayı bir şirketten diğerine binkilif ile transfer ediyor

Soru şu;

Parayı nereye gömecek?
    Son gelişmelerden haberin olmadığı belli.

Şunu çok dikkatli oku:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/987507
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Üşenmedim araştırdım. Alın size INFO için verdiği karar:

A1 Capital'in başvuru tarihi 15.10.2021

Resmen 3 ayı geçti yahu. Ayıptır günahtır arkadaş. Bu akşam Sayın Cumhurbaşkanına SPK'nın bu KEYFİ tutumunu şikayet ettim belgeleriyle beraber.
    Ben size daha hayret verici bir karşılaştırma yapayım:

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/982958

13 Aralık 2021 tarihinde A1 girişim, sermayeyi 30 milyon TL"den 120 milyon TL"ye çıkaracak, yüzde 300 sermaye artırımına ilişkin YK kararı alıyor. Kararda;

- Ortakların pay alma haklarının kısıtlanması var. Ortakların buna rızası var mıdır?

- Primli ihraç ve beher fiyat (1,40 TL) belirleme var. Bu fiyatı belirlemede kullanılan kriterler nelerdir?

İçinde karmaşık işlerin olduğu bu karar ve başvuru 23 Aralık tarihli bültende onaylandı. Tam 10 gün sonra!

Bu da 31 Aralık tarihli YK kararı;

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/987507

Sermayenin 120 milyon TL"den 141 milyon TL"ye çıkarılmasına ilişkin YK kararı.

Ortakların payları oranında katılımını öngören finansal olarak düşük, içerik olarak basit ve dümdüz bir karar. Tam 30 gündür onaylanmadı!

Finansal olarak yüksek bütçeli, içerik olarak hesap kitap ve analiz gerektiren, ortaklık oranlarını değiştiren çok daha girift ve önemli başvurunun (takvim yılı sonuna yetiştirilme düşüncesiyle olduğunu tahmin ediyorum) 10 gün içinde onaylanması hayret verici ve aynı zamanda manidar.
    Son düzenleme : Soranoglu; 30-01-2022 saat: 18:26.

5. Sayın Cumhurbaşkanına yaptığımız şikayette "keyfi uygulama" dedik zaten. Devlet Denetleme Kurulu emrinde, buradan yola çıkıp her şeyi araştırması lazım. Yapar mı, kesinlikle ümidim yok..Sorunun kendisi sorun çözemez, çünkü hepsini atayan, o makamlara getiren bizzat kendisi. Kendimizi avutuyoruz işte...

6.  Alıntı Originally Posted by Soranoglu Yazıyı Oku
    Ben size daha hayret verici bir karşılaştırma yapayım:

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/982958

13 Aralık 2021 tarihinde A1 girişim, sermayeyi 30 milyon TL"den 120 milyon TL"ye çıkaracak, yüzde 300 sermaye artırımına ilişkin YK kararı alıyor. Kararda;

- Ortakların pay alma haklarının kısıtlanması var. Ortakların buna rızası var mıdır?

- Primli ihraç ve beher fiyat (1,40 TL) belirleme var. Bu fiyatı belirlemede kullanılan kriterler nelerdir?

İçinde karmaşık işlerin olduğu bu karar ve başvuru 23 Aralık tarihli bültende onaylandı. Tam 10 gün sonra!
    Güler e sormuşlar. Ben 15 milyonluk kısma katılabilirim demiş. (Benim param bu kadarına yeter demiş muhtemelen)
    8. maddede bahsettiğine göre kimse kayba uğramamış.
    *hiç kimsenin kayba uğratılmadığı değerlendirilmiş.

7.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    200 milyon sermaye 32 lira hisse fiyatı !
    yani 6.4 milyar piyasa değeri ???? 160-170 kar gelse 40 fk yapar.
    bu durumda ben güler tarafında zengin oluyorum [emoji846]
    ayrıca malatya fabtikasını niye yapıyor ? nedeni basit oşabilir ! gebze fabrikasını satabilir. malatya da üretime devam.
    Malatya'da laboratuvar kurma izni alınmadı

Sadece plastik medikal malzeme üretilecek

Tahminimce en başta şırınga...

Fk 100 olduğu günüde biliyoruz.. 40 fk yüksek gelmez kimseye diye düşünüyorum

200 milyon kar gelmez diyemiyorum

Siemens bizden mal almış olacak ki, biz 20 milyon kit ihalesini pas geçtik diye düşünüyorum
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

8. Bu doğrultuda kayba uğradığını düşünen Sn. Şaho;

"Şu şu sebepler ile kayba uğratıldığımı düşünmekteyim. SPK 'nın da mevzuata göre yapabileceği yaptırım veya düzeltme olmadığını düşünüyorum. Bu konu ile ilgili hakkımı aramak için hangi Mahkemeye başvurmalıyım. " gibisinden yazarsan kopyala yapıştır şeklinde cevap verileceğine; şikayetinin SPK daki bir hukuk uzmanı Avukata yönlendirilme ihtimali olabilir.

Diyelim mahkemeye başvurdun. Avukat tutman gerekli. Mahkeme bilirkişi atıyacak. Avukat ve Bilirkişi parası vs. vs. Karşındakilerde zaten avukat. Bilirkişiyi de bağlarlar senin tuttuğun Avukatıda bağlarlar. Kazanma ihtimalin var mı?

KAP ta YK kararının bil bölümü belirtilmemiş. Bu konu ile ilgili şikayet olabileceğini öngörerek YKK na "MG nin yararlandırılmadığı veya yatırımcının kayba uğratılmadığı değerlendirilmiştir" diye yazmışlar. Velev ki kazandın ya biz öyle değerlendirmiştik ama öyle değilmiş diyecekler.

Sayfa 155/505 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •