Sayfa 498/1044 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598998 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 3,977 - 3,984 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    @Dandanakan Üstâd mesajınızı henüz görmedi sanırım...

O cevap yazana kadar sorunuz boşta kalmasın ben cevap yazayım. Bu başlık altında sorulan sorulara, elbet bir cevap veren olur...
    Koskoca Başlık İdare Amiri yerinde yok. Olacak iş mu bu kardeşim. Başlık sakinlerinin ayaklanması lazım.
    ....

Ben pek anlamam ama aşağıya bi grafik bıraktım. Sanki alım yapmak için 1,28-1,35 bandını beklemek gerekecek. Zamansallık açısından Mayıs-Haziran gibi . Tabi bu elinizde yok ise. Eğer var ise daha değişik bir durum sözkonusu.
    Bu arada 1,48 ufak bir tepki verecek yer gibi duruyor. Günlük grafiğe göre yapılmış bir değerlendirme

https://imgyukle.com/f/2022/02/03/obopEx.jpg

Tüm başlık sakini abilerim ve ablam Regaip Kandiliniz Mübarek olsun ...
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    DOAS...

Hissede var olan uzun zamandır yaşanan yükseliş döneminden sonra çok daha dikkatli hareket etmek gerekiyor...

Aylık durumunda aslında güzel bir hareket yapmış ama devamı gelmemiş. Haftalık ve günlükte ise düşüş yönlü hareket için işaret veriyor...

Burada yine strateji geliştirip ona göre hareket etmekte fayda var...

Hissede şu an yükselen trend desteği saatlikte 48.50, günlükte ise 47.60 gibi...

51.90 üzerinde kalıcı kapanış yapmadığı sürece düşüş meyli devam edecektir. Eğer bu olumlu durum gerçekleşirse büyük resimde var olan formasyon gereği yeni bir atak yapabilir. Şu anki durumda bu mümkün değil. Durum düzelirse olabilir ancak...

%38.2 fibo düşüşünü tamamlamış ve yeniden yukarı yönelmiş ama olası bir düşüşte bu defa %61.8 'deki büyük kanal desteğini denemek isteyecektir. Bu seviye de 34.12 seviyesidir... Tarih ise 27 Mart 2022 olarak karşımızda duruyor...

O nedenle olası bir düşüşte dikkatli olmak lâzım. Kâr/zarar dengesi gözetilerek uygun yerlerden giriş/çıkış yapılmasında fayda var...

Grafiğe göre desteği kırmadığı sürece tutmakta ama desteği kırdığı zaman ise çıkmakta fayda var. Sonra duruma göre yeniden uygun yerden almak en uygunu gibi duruyor...

Adamlar güzel teknik çizmişler. O nedenle bakmak zevk verdiği için derinlemesine inceleyebildim. Bazı hisseler çok sıkıcı ama bunu kim çiziyorsa mükemmel...

En sonunda tuzak olacaktır. Dikkat etmek lâzım. Tekniği boşuna güzel çizmezler... Son altın vuruşu yapacakları zaman ki; bence biraz daha vakti var, o zaman tekniğe uyan avlanacaktır...!!!

[/url]

eyvALLAH hocam saygılar .müberek kandiliniz ve bu forumda yazan kardeşlerimin hayırlı ve kutlu olsun saygılar emeğiniz için

3.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Koskoca Başlık İdare Amiri yerinde yok. Olacak iş mu bu kardeşim. Başlık sakinlerinin ayaklanması lazım.
    ....

Ben pek anlamam ama aşağıya bi grafik bıraktım. Sanki alım yapmak için 1,28-1,35 bandını beklemek gerekecek. Zamansallık açısından Mayıs-Haziran gibi . Tabi bu elinizde yok ise. Eğer var ise daha değişik bir durum sözkonusu.
    Bu arada 1,48 ufak bir tepki verecek yer gibi duruyor. Günlük grafiğe göre yapılmış bir değerlendirme

https://imgyukle.com/f/2022/02/03/obopEx.jpg

Tüm başlık sakini abilerim ve ablam Regaip Kandiliniz Mübarek olsun ...
    Sen hiç yoksun Regaip gecesi hayırlı olsun Selim ara sıra gel fırçanı at buralarda.

4.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Eline sağlık Üstad toplantı vardı evde değildim mesajı görmedim sen zaten özetlemişsin. İlave olarak,

1.65 te fibo desteği var altında 1.59 ortalama buralara dikkat etmek gerekir.
    Bu patron hissesi ne yapacağı belli olmaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Günaydın başlık sakinleri,
    Her zaman kiyat yorumları yapıyoruz. Bugün değişik bişey yapalım sosyal mesaj verelim. Çöpümüzü çöpe atalım. Videodaki hayvan kadar olabilirsek ne ala. Mutlu bir haftasonu dilerim. Ortam biraz gergin gibi gördüm ben. O yüzden biraz uzak kalmak gibi bir niyetim var bugün borsadan . Sizi bilmem. Tokat manyağı olmak istemiyorum. Sevgiler saygılar

Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Hayırlı Cumalar...

Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Şu an TEKTU karar aşamasına geldi, çok sıkıştı...

Muhtemel yön, aşağı beklentisi var ama yanıltma ve tuzak ihtimalleri de göz önünde bulundurulup yakından tâkip edilmelidir...

Aşağı kırıldığında tereddüt, pişmanlıklara neden olabilir...
    tesekkur ederim dün bakamadım.biraz bekleyecegım saygılar

Alıntı Originally Posted by isonilce Yazıyı Oku
    tesekkur ederim dün bakamadım.biraz bekleyecegım saygılar
    Top sizde...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Sayfa 498/1044 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •