Sayfa 324/1001 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,585 - 2,592 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    Naci Ağbal krizi ertesi haftasında bu borsadan adam olmaz diyerek görülen en düşük fiyatlardan hisselerini satıp yine aynı gün zirveden dolar alan adam borsada kalan adama göre dolar bazında %10 kârda. Gerisini siz düşünün. Yıl içinde daha düşük olmaz dediğimiz her yerin daha altına geldi. Bankalara gelen bilançolar bile hareket ettirmiyor endeksi. Muhtemelen kimse devamının geleceğini düşünmüyor veya düşünse de belirsizlikler nedeniyle alım yapamıyor
    Biz ülke olarak hep başımızda bizi bir yere götürecek bir çoban bekleriz. Yabancı yıllarca bunu yaptı. Onların satıp çıkmaya başladığı son 1-1,5 senede de bademler -varlık fonu ile hisseleri topladılar. Fakat şu an bunu yukarı götürecek durumları sanırım yok. İlaveten götürse de kendi kendine götürecek. Alım yapan büyük grup yok. Endeksi 2400 üstüne neden çıkartsın? Oradan malı kime devredecek. Zaten güven sıfır insanlarda.

2. Teknik olarak durum bu. Ekim ortasında başlayan mavi kanalın içinde kalabilirse aylık %9 artış var. Fena değil fakat kalabilir mi şüpheli?
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sabah akkızın gazı ile açtık sonra o duruldu diğerleri gitti
    yarında yoncanın gazı ile açarız o durulur diğerleri gene gider
    12.39-40 açar gii bu rakama
    Namussuz pala elimi böğrümde bıraktı
    bir halt olacağı yok.

4. Demekki enflasyon rallisi değil dolar rallisiymiş kasım-aralık ayındaki mevzu

5. korkudan alamıyorum ama Kontr denen kaadın hareketleri çok hoşuma gidiya.

6.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Demekki enflasyon rallisi değil dolar rallisiymiş kasım-aralık ayındaki mevzu
    enflasyon,dolar,patron+tahta yapıcı+bademcuk mal çıkışı 2400 tepe ,
    bilanço ile bir tur daha mal dağıtılırsa ,
    marttan sonra testere yatay bant aralığı ,

Taşınan Açıklar, THYAO dışında ciddi açık taşınmamış,

Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Kuzu'nun topiği denilen yere link verebilecek var mı
    Bende merak ettim. okumalık,
    hiç gitme boşver.

en son halkb 6 tavan çekecek diyordu 1 yıl önce. niye 5 değil, niye 7 değil?

kuzu hazretlerinin ilminden sual olunmaz. 6 demişse 6'dır. eleştirdim diye beni yasakladı
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 324/1001 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •