Sayfa 58/100 İlkİlk ... 848565758596068 ... SonSon
Arama sonucu : 793 madde; 457 - 464 arası.

Konu: VBTYZ - VBT Yazılım A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by honky Yazıyı Oku
    Şirket iyi bilanço açıklayacak.eyvellah.zaten bunun için alım satım yapıldı
    Sıkıntı şu ki patron zırt pırt mesaj atıyor.
    Benim değerim bu değil deyip hisse alıyor
    Ve spekülasyon yapıldı iki üç haftadır.
    Şirket iş almadan birileri haber alıyor tavandan satıyor.simdi de yaptığı hareketlerle spek hareket ediyor ki SPK nin da dikkatini çekiyor.ozel durum istendi.
    Spk nin yerinde olsam yüklü para cezası veririm.
    İşlemleri incelemeye alıp tahtayı iki üç hafta kapatırım ki aynı hatalari tekrar etmesinler
    Ytd
    Kafa güzelken mi yazıyorsun honky

2. Tahmin ettiğimiz gibi bankof aldığı malların bir kısmını citiye virmanlamış,bir kısmınıda diğer firmalarla karşılıklı oynamakta bazen alıcı bazende satıcı durumundadır.

Bunlar tahta oyunları ,bunlardan ziyade malum bilanço nasıl gelecek ciro ve net kar ne olacak . Merak ve heyecanla bunu bekliyeceğiz.
    Gelecek ciro ve kar, bu yıl içinde bizlere bir gösterge olacaktır.
    200-250 mn arası bir ciro ve 50-60 mn civarı bir net kar gelirse bu gayet iyi olacaktır.
    Faaliyet dışı gelirlerde artış olursa ,buda net karı artırabilir .Oda bizler için ekstra bir sürpriz getirebilir.

Umudumuz bunlardır, hissedeki hareketlenmeyi de yine
    bizim gibi iyi bir bilanço bekleyenlerin yaptığını düşünüyorum.

----------------------------------------------------------------------------------
    Yazılarım , bu forumdaki hisseleri diğer yatırımcılarla karşılıklı görüşlerle inceleyerek fikir alış verişinde bulunmak amacıyladır.
    Bu sebeple, buradaki yazılar ve rakamlar , al sat önerisi olmayıp bu amaçla alınıp kullanılmamalıdır.

3. Son çıkışın bir düzeltmesini yapıyor gibi.Fakat aynı zamanda taban fiyat olan 27.5 desteğine bu gün itibarıyla getiremediler.
    Vbt ile ilgili bilançoyu ve yeni iş haberlerini beklemeye devam edeceğiz gibi görünüyor.

Alıntı Originally Posted by yarasa Yazıyı Oku
    Son çıkışın bir düzeltmesini yapıyor gibi.Fakat aynı zamanda taban fiyat olan 27.5 desteğine bu gün itibarıyla getiremediler.
    Vbt ile ilgili bilançoyu ve yeni iş haberlerini beklemeye devam edeceğiz gibi görünüyor.
    Ereğli Kardemir endeksi uçurdu.
    Spek hisse gibi endekse ters hareket etti
    Gerçi tüm bilişim teknolojileri düşüş yaparak duzelttiler.
    Testere biçiminde yukarı gitmisti.dilerim testere biçiminde aşağı gelmez.

Bu sene büyük temettü dağıtmasi gerekir patronun
    Bu kadar kar eden firmanın çok büyük temettü ödemesi gerekir.
    Hisse başına 3 TL dağıtmasi gerekir şahsi kanaatimce
    Ytd

5. basarlar diye düşünüyorum patron a güvenmşyorum

Alıntı Originally Posted by balici Yazıyı Oku
    basarlar diye düşünüyorum patron a güvenmşyorum
    Neden patrona guvenilmiyor
    Bir gün önceden mal toplayıp ertesi gün haber yollayıp tavandan sattığı için mi
    Yoksa başka nedenleri var mı acaba
    Ytd

Alıntı Originally Posted by yarasa Yazıyı Oku
    Tahmin ettiğimiz gibi bankof aldığı malların bir kısmını citiye virmanlamış,bir kısmınıda diğer firmalarla karşılıklı oynamakta bazen alıcı bazende satıcı durumundadır.

Bunlar tahta oyunları ,bunlardan ziyade malum bilanço nasıl gelecek ciro ve net kar ne olacak . Merak ve heyecanla bunu bekliyeceğiz.
    Gelecek ciro ve kar, bu yıl içinde bizlere bir gösterge olacaktır.
    200-250 mn arası bir ciro ve 50-60 mn civarı bir net kar gelirse bu gayet iyi olacaktır.
    Faaliyet dışı gelirlerde artış olursa ,buda net karı artırabilir .Oda bizler için ekstra bir sürpriz getirebilir.

Umudumuz bunlardır, hissedeki hareketlenmeyi de yine
    bizim gibi iyi bir bilanço bekleyenlerin yaptığını düşünüyorum.

----------------------------------------------------------------------------------
    Yazılarım , bu forumdaki hisseleri diğer yatırımcılarla karşılıklı görüşlerle inceleyerek fikir alış verişinde bulunmak amacıyladır.
    Bu sebeple, buradaki yazılar ve rakamlar , al sat önerisi olmayıp bu amaçla alınıp kullanılmamalıdır.
    Yarasa diyelim ki 60 değil de 100 geldi ne olur sizce.vbtyz kaç olur bu durumda
    Ayrıca ardyz nin yaptigini vbtyz de yapabilir mi
    Ardyz de patron halka dağıtti sonra bedelsiz yaptı ve bedelli açıkladı iki taban yediler.yarin tepki verir artik

8.  Alıntı Originally Posted by honky Yazıyı Oku
    Yarasa diyelim ki 60 değil de 100 geldi ne olur sizce.vbtyz kaç olur bu durumda
    Ayrıca ardyz nin yaptigini vbtyz de yapabilir mi
    Ardyz de patron halka dağıtti sonra bedelsiz yaptı ve bedelli açıkladı iki taban yediler.yarin tepki verir artik
    İlk bir sene yasak bedelli flan yapamaz, daha zamanı var. Asıl hareketini yapmadı daha. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sayfa 58/100 İlkİlk ... 848565758596068 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •