Gayrimenkul yatırım fonları nasıl bu konuda bilgisi olan var mı
Yani bizim strateji mi yanlıştı yoksa zamanlama mı anlamadım, ikisi de herhalde, aslında ana paradan fazla zarar kalmadı, 20 aralık düşüşünden sonra ek alımlar yaptığım için zararın çoğunu kurtardım ama yaklaşık 2 aydır her şey %40-50 artarken biz zarar kurtarma derdindeyiz öyle bakınca insanın canı sıkılıyor.
1/4 kadar ben de borçlanma ve ppf deyim ama onlar da kalmak bile zarar aslında ana para eksilmese de enflasyona karşı eriyoruz, bir taraflardan risk almaktan başka çare yok galiba, dolar ve altın pek telafi etmez ancak paranın değerini korur, geriye de yerli ve yabancı borsalar veya petrol fonu kalıyor zaten, elimdeki nakit bitene kadar her düşüşte almaya devam ediyorum, sonra da uzun süre bekleyeceğim bu gidişle.
Bence bundan sonra yapılacak en güzel şey belirleyeceğimiz 10 kadar kuvvetli şirketin hissesini düşüşlerde kademeli olarak alıp, 2-3 yıl ekranı kapatmak.
Mayıs 2021'de 10,54'ten aldığım THY hissesi tam 17 ay süründükten sonra Ekim 2021den sonraki artışla şu anda 26,60.
% 152 yapmış.
22 ay geçmiş
Aylık %7 yapıyor.
Tabi günlük takip edenler al sat yapabilir.
ya konu sadece o olsa duymam duyduğumu bile anlamam, bankta yanına oturmak istemeyeceğim tipler ister kürsüde konuşsun ister helada ne işim olur, da... bunu şu yaptıklarından sonra bile hala destekleyecek seviyede bir güruhla yaşamak insanda kuzey koreye gidiş korkusu yaşatmıyor değil. bu toplumla da ilişkimi kestim yüzlerini şeytan görsün allahtan borsa al-satta iyi yatırımcıyım geçinmeme yetiyor, babam da sağolsun destek oluyor da, işte belarustaki uygulamalar totaliter gidişe güzel örnek..çalışmak zorunlu haftaiçi parkta polise rastlasan gündüz vakti ne iş yaptığını açıklamak zorundasın para hatta hapis cezası var. bu halkın içinde 4250 lira maaşa günde 10 saat 58 yaşıma kadar çalışacağıma intihar daha cazip görünüyor: )
Eylul ayinda pozisyonlaninlarin bence hic paniklemesine gerek bulunmuyor kardan zarardalar mevcut enflasyonu baz almayin gecemezseniz bosununa kendinize ulasilmayacak bir hedef koyuyorsunuz tabiki yatirimlarda reel getiri makbuldur ancak onumuzdeki surecte bu gerceklestirebilir bir hedef degil en az hasarla mevcut enflasyon kiskacindan nasil gecerim onu planlayin
Illaki ben yarisacagim derseniz kaldirac harici basari sansi benim dusuncemde bulunmuyor ayrica hic de tavsiye etmem
Likitseniz likit kalmak mevcut durumda cephaneniz bulunuyor demektir firsatlar degerlendirilebilir. Abd faiz sureci cok kritik 50 puan ile baslar ise baska bir resim ortaya cikacaktir ve devami olacak. Belirsiz donemlerde full yatirim ile girmek elinizi acmak olacaktir acmayin oyunda kalin trend olusur ise biraz gec katilirsiniz en fazla. Kisa vadeci olanlar hic uygun bir donemde degiliz uzun vadeciler icin ise guzel firsatlar 2022 senesi icinde cikacaktir. Surekli bir yere para gommek zorunda hissetmeyin kademe kademe girisler zihinsel olarak da rahatlatacaktir. Yatirim yaptiginiz araclarin bulundugu endekslerin kademelerini olusturun nerede giris olmasi gerektigi en azindan kaba taslak onunuze cikacaktir.
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En güzeli yanına bir miktar da yabancı fonlardan olacak sonra bekleyeceksin ama sorun o hisseleri ve alınacak zamanı belirlemek, sağlam hisseler şu an oldukça prim yaptı, bist de bir çöküş olursa hisse fon yerine sağlam hisselerden alıp uzun süre beklemek benim de aklımda.
Yer İmleri