Sayfa 1131/1316 İlkİlk ... 13163110311081112111291130113111321133114111811231 ... SonSon
Arama sonucu : 10527 madde; 9,041 - 9,048 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı :)

1.  Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    Mert bizi de aleme götür....
    Tabii ki sevgili azaz Bu Lucifer çaylağını da alalım mı yanımıza yoksa sabaha kadar oturup HALKB yazsın dursun

Soğuk bir mart gecesinde genç erkek kediler dışarı çıkmak için süsleniyorlar. Tam bu sırada küçük erkek kedi birinin kolunu çekiyor.
    Abi nereye gidiyorsunuz? Ben de geleyim mi?
    Hayır, biz dişi kedilerle sevişmeye gidiyoruz. sen gelemezsin!
    Küçük kedi 2. ve 3. gün şansını denemiş ama hep olumsuz cevap.
    Hayır, biz dişi kedilerle sevişmeye gidiyoruz
    Küçük kedi yine bir aksam üzeri dışarıya çıkmaya hazırlanan ağabeylerine yaklaşmış
    Abi ben de gelebilir iyim diye sormuş.
    Babacan bir kedi;
    Hadi gel lan sen de öğren demiş
    Küçük erkek kedi ve ağabeyleri çok soğuk ve karlı bir mart gecesinde sokaklarda dolaşmaya başlamışlar ve hemen bir plan yapılmış. Bir evin çatısına çıkıp bekleyecekler ve aşağıdan dişi kediler geçerken saldıracaklar. Aynen plandaki gibi çatıya cıkmışlar başlamışlar beklemeye, kar yağıyor ve hava çok soğuk, aradan
    geçen 2 saatten sonra yoldan gelip gecen yok. Abilerinin yanında bekleyen küçük erkek kedi iyice üşümüş ve titrek bir sesle abisinin koluna dürtmüş;
    Abicim ben bi on dakika daha sevişir sonra giderim.

Hayat hoş gerisi boş

Ismini "Karga" ya da "Sosyo" koyup isimi bitiriyorum.

3. 7-11 Şubat 2022 haftasında şimdiden tüm dostlarıma bol kazanç diliyorum

https://youtu.be/kRwhRxt5pgk
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    sindoma sen de az değilsin haa 15 ocak viop topiğinde ..bu Lucifer sana hitaben ; neden hepiniz mert45 i bu kadar yüceltiyorsunuz yazdı ..sen onu hafif geçiştirdin ..sonra sulh ayağına sildi yazısını bak gözümden kaçmadı haa..ki sen beni bilirsin ..gözümden hiçbir şey ama hiçbir şey kaçmaz
    sana fazla yürümesin diye çizgi çektim sulh imzalandı dedik , iyi yapmadık mı .
    o peşine düşmüş senin yaptığını yapıyor anladığım kadarı ile , sen ne yazarsan yaz sana verecek cevabı var.
    adadan gitmeni istiyor
    kolay gelsin ikinizede
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Muahahaha. Amma komiksiniz. Sosyo herkese hakaret ediyordu sayenizde. Buna Ingilizcede "enabler" deniyor.

Edemiyor artik. Olay bundan ibaretti, o topikteki insanlara saygisizlik yapmama gerek yoktu burda hicbir ise yaramayan bir topik varken. Gunun birinde hakaret ettiklerinden ozur dilerse ben de Sosyo lakabimi geri cekerim. Karga demek oyle akilli bir kusa hakaret, ondan vazgectim.

Bakiyyorum bakiyorum ne varmis diye. Hicccccc. Bir tane icerigi olan birsey olmaz mi? Tamam bir fikra bir hayvan seyi koydu. Eeee, binlerce topik 2 mesajda ozetlendi. Ordan aldim burdan sattim... sunu yakti sunu sondurdu... Ne kazandin... hicccccc. Muahahahaha. Gelir gelir dalgami gecer giderim!

Adamin topigine gelmisiz esprili birsey yazmisiz... 3 sayfa hakaret... eeee. Benden de ozur dileyeceksin tabi ki!
    Yoksa o listemi one cekerim devamli!

Bombos topik. Yazan yok eden yok, kendi kendine kafani yiyecegine ne guzel canlandirdim topigi iste.

Sayfa 1131/1316 İlkİlk ... 13163110311081112111291130113111321133114111811231 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •