Sayfa 643/1019 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 5,137 - 5,144 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Ben de birkaç yıl önce yine zincir iskendercilerden birine oturmuştum, adam geldi iskender siparişi söyledim.
    Başladı:
    önden çorba ister misiniz? Hayır.
    yanına turşu veya salata ister misiniz? Hayır.
    içecek ister misiniz? Hayır.
    üstüne künefe ister misiniz? Hayır.
    sinema bileti kampanyamız var indirimli bilet ister misiniz? Hayır.
    Beş tane sorduktan sonra adama bir ters baktım başka birşey sormadı gitti, sanki ben oraya av olarak oturmuşum, avcı satış elemanı pazarlamacı gelmiş onu ister misin bunu ister misin tüm menüyü bana tekrar sayıyor adam satışa ikna etmeye çalışıyor, ikram ediyorsan getir etmiyorsan menüye yaz istersem söylerim bu ne biçim yöntemdir yahu. garsonun suçu yok biliyorum keyfinden sormuyor ona sorduran yönetici beter olsun.
    sonuçta bir daha asla gitmedim oraya.
    Kasada promosyon ürün ittirmeye çalışan kasiyerlere de çok sinirleniyorum da tutuyorum kendimi garibanların suçu yok.
    Diğerlerini bilmiyorum ama bi a101 kariyeri sadece kasadaki promosyon ürünlerden prim kazandıklarını söylemişti.

Döner , fast food , AVM işinin ciğerinden geliyorum. (hem sanayiciliği hem ticareti) Gelen müşteri sayısında artış yok bilakis azalma var. O yüzden gelen kişiden maximum ciroyu elde etmek nihai amaç. Ayıplamayın size extra satış yapmak isteyen emekçiyi , onu da zorlayan var.

Ama bi kaç sayfa önce bi arkadaş yazmış , tatlıya kaymak için extra para istemelerini anlayabiliyorum ama iskender dönere tereyağı için extra para istemek tam bir süzme o.ç luğu. Yemeğin adı zaten tereyağlı iskender döner. Extra istemek ilk defa duyuyorum. Eğer kurumsal bir fast food zincirine ait ise gittiği restaurant , kesinlikle merkezlerini arayıp çok ağır şikayet etsin. Kuvvetle muhtemel dükkan sahibinin bile haberi yoktur. İşten attırsın , hak etmiş o terbiyesiz.

3. 2ocakta fast food ve kahve zincirleri en az %30koydu. Sonrasi atış serbest. Bim de dondurulmus somon görmüştüm fiyati uygundu. Deneyen var mi.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Turk somonu ve Norveç s. Var Norveç uyi.dondurulmus iyi olmuyor.besin degeri duser.taze kesilmis iyidir

hıbrıt arabalarda tam palavra .pılı 3 sene garantıde.sonrası paralı.pıl desen kaca?
    en mantıklısı 1.0 polo almak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
     Alıntı Originally Posted by bjkay Yazıyı Oku
    Nkolay %21e düşmüş.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    şaka gibi cidden
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

7. ABD’nin New York Times Gazetesi, doktorların Türkiye’den ayrıldığını haberleştirdi. Gazete, uzun çalışma saatlerini, şiddet olaylarını, ekonomik zorlukları ve enflasyonu gerekçe olarak aktarıyor. Son 10 yılda 4 Bin doktorun Türkiye’yi terk ettiği belirtiliyor.

https://t.co/prhV0DlXQz
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    ABD’nin New York Times Gazetesi, doktorların Türkiye’den ayrıldığını haberleştirdi. Gazete, uzun çalışma saatlerini, şiddet olaylarını, ekonomik zorlukları ve enflasyonu gerekçe olarak aktarıyor. Son 10 yılda 4 Bin doktorun Türkiye’yi terk ettiği belirtiliyor.

https://t.co/prhV0DlXQz

gemi batarken ilkönce fareler terkedermiş.
    doktorların bu davranışlarını hiç onaylamıyorum.
    milliyetçi biriyim ama bu yorumu milliyetçilik adına söylemiyorum.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Sayfa 643/1019 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •