Sayfa 21/993 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 161 - 168 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Çok sıkışınca bir yere kırar deniyor.
    Yukarı kırmasını beklemiyorum. Ama oldu da kırdı. 13.80 üzeri gidişte yeni zam furyası ve enflasyon dalgası start alır. Hem teknik olarak aşağı gelmesi daha olası hem de bu yüzden elde avuçta ne varsa, tüm imkanlar seferber edilerek şu süreçte servis edilecektir.

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Yukarı kırmasını beklemiyorum. Ama oldu da kırdı. 13.80 üzeri gidişte yeni zam furyası ve enflasyon dalgası start alır. Hem teknik olarak aşağı gelmesi daha olası hem de bu yüzden elde avuçta ne varsa, tüm imkanlar seferber edilerek şu süreçte servis edilecektir.
    Elde avuçta ne var bu önemli tabi.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Elde avuçta ne var bu önemli tabi.
    Tencerenin dibi hocam. Sonuna kadar sıyıracağız inşallah.

4.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    üstad bi şekilde yukarı gitmeli çok yuksek negatif faiz var tl nin değer kaybetmesi gerekmiyor mu? ayrıca 6,85 hattı müdafasını hatırlayın bu kadar dar bant

Geceleri düşürürlerdi hep. artık yapmıyorlar sanırım. Tetikte olmak lazım. Buradan koparsa mazot, benzin, elektrik uçar.

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Günaydın

13,6069

Düşeni kırmış diyeceğim birden bir gülme geliyor.

Aynı be yaa
    cemil (faruk peker) gülmesidir o ince ince

ama iş erol taş gülmesine evrilirse sıkıntı var demektir.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    üstad bi şekilde yukarı gitmeli çok yuksek negatif faiz var tl nin değer kaybetmesi gerekmiyor mu? ayrıca 6,85 hattı müdafasını hatırlayın bu kadar dar bant
    Gitmez, gidemez değil hocam. Gidebilir elbet. Ama ,şahsi düşüncem, önce bir aşağı gelmesi. Dolardan çok krizin ekonomideki yan etkilerini konuşacağız gibi bir süre önce. 2019 un daha şiddetlisi bir durumla karşılaşabiliriz. Ama o durumla seçime gidilmez. Bu iş olmuyo yeah, biz bildiğimizi yapalım dediklerinde iş kopabilir.

Tencerenin dibi hocam. Sonuna kadar sıyıracağız inşallah.
    Sıyıralım da artık sıyırmaktan krom tadı almaya başladık.
    Kafayı sıyırdığımızdan bahsetmiyorum bile.

Sayfa 21/993 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •