Sayfa 403/1001 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503903 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,217 - 3,224 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Çıkışta putin sert konuşmuş sonrada mqcronu beklemeden basmış gitmiş
    Kıyamam liselime...

2. reis elektrik faturaları için talimat vermiş geçen de 150 den 210 kilovata çıkartmıştı reis demeden kimse bişey yapmıyor demek reis demese milleti öpmeye devam edecekler
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

EREGL... 14.21 puan endeksi yükseltmiş dün, tek başına..

4. yatırımcı mı yoksa dış güçler mi olduklarına emin olamadığım bir görüşme var. kafalar çok karışık tüyler diken diken

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    yatırımcı mı yoksa dış güçler mi olduklarına emin olamadığım bir görüşme var. kafalar çok karışık tüyler diken diken
    Analiz yapanlara laf sok,onları küstür...sonrada burada böyle KAHVEHANE AĞZIYLA kafa bul.

Çok derin analiz için çok mu çalıştın?

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Analiz yapanlara laf sok,onları küstür...sonrada burada böyle KAHVEHANE AĞZIYLA kafa bul.

Çok derin analiz için çok mu çalıştın?
    analiz yapanlar küsmedi. terste kaldı. hüstadlar yükselen trend de ortaya çıkarlar. merak etme

gunaydın dünden klan longlarımı kapadım ama şort açamadım malesef..şortlarımı almamış emanukebundada vardır bir hayır görelim bakalım normalde bügün eksi kapamalı ama palanın keyfine kalmış

8. https://www.bloomberght.com/araci-ku...imkani-2298371

Bu haberi pas geçmeyelim haber önemli.

Aracı kurumlara uzaktan müşteri edinme imkanı

Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğ ile aracı kurum ve portföy yönetim şirketlerine uzaktan müşteri edinimi imkanı getirildi

Pandemi döneminde bankalara getirilen uzaktan müşteri edinme imkanı finans sektörünün diğer alanlarına da yayılıyor.

Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğ kapsamında aracı kurum ve portföy yönetim şirketlerine uzaktan müşteri edinimi imkânı getirilerek bu süreçte uygulayabilecekleri uzaktan kimlik tespiti yöntemlerine ilişkin usul ve esaslar düzenlendi.

Bununla birlikte Tebliğ, müşteri kimliğinin tespit edilmesini müteakip sunulacak hizmetlere yönelik olarak mesafeli olsun veya olmasın bir bilişim veya elektronik haberleşme cihazı üzerinden yazılı şeklin yerine geçecek şekilde ya da mesafeli olarak sözleşme ilişkisinin kurulmasına yönelik ilkelerini belirledi.

Tebliğ ile ilgili SPK duyurusunda uzaktan kimlik tespiti ve mesafeli olarak sözleşme akdedilmesi hizmetlerinin kullanımından kaynaklanan risklerin, teknolojik altyapı, bilgi sistemleri yönetimi bileşenlerine yönelik yeni kontrol alanlarının bulunması ve müşteri tanınmasında kullanılan video gibi yeni kayıt unsurları dikkate alınarak yatırım hizmet ve faaliyetlerinin belge kayıt düzeninde değişiklikler yapılması gerektiği belirtildi.
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

Sayfa 403/1001 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503903 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •