Sayfa 644/1019 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 5,145 - 5,152 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1. Bugün Burgan 34 gün eski müşteri temdit 500k altı ,%20 , sade suya kur korumasız.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    gemi batarken ilkönce fareler terkedermiş.
    doktorların bu davranışlarını hiç onaylamıyorum.
    milliyetçi biriyim ama bu yorumu milliyetçilik adına söylemiyorum.
    Niye fare olsunlar, beleşe bir şeye mi konmuşlar. Adamları korumazsan, hak ettiğini vermezsen başka işe geçer gider. Fare dediğin boş beleşe konup işler kötüleşince tüyenlere denir.

3.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Niye fare olsunlar, beleşe bir şeye mi konmuşlar. Adamları korumazsan, hak ettiğini vermezsen başka işe geçer gider. Fare dediğin boş beleşe konup işler kötüleşince tüyenlere denir.
    ülkesinin zor anında sadece kendi çıkarlarını düşünenlere fare denilebilinir.
    bu ülke ona imkan veriyor okutuyor eğitiyor.
    tamam bunları geçelim.
    hiç mi vefa yok...

her şey paramı?

bugünkü kötü yönetim elbet gidecek daha demokratik bir iktidar mutlaka gelecek.
    o zaman ballı maaşlar ödenince geri gelmesinler.

lafa gelince vatanseveriz.
    icraata gelince bye bye
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

4.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    gemi batarken ilkönce fareler terkedermiş.
    doktorların bu davranışlarını hiç onaylamıyorum.
    milliyetçi biriyim ama bu yorumu milliyetçilik adına söylemiyorum.
    Böyle değerlendirmeniz çok doğru olmamış.
    Bana doktor bi arkadaşım hastahane acil servisinde yaşadıklarını anlattı cidden dayanılır gibi değil çalışma koşulları,uğradıkları şiddet,hakaretler vs.
    Bide bir kaç yıl içinde tüm sağlık çalışanlarına karşı inanılmaz bi şiddet var.Hem fiziki hem psikolojik ve sonrasında sosyal medya platformalarına kadar uzanan.İki cümleyi bir araya getirip konuşamayan garip garip tipler sosyal medya üzerinden ömrü bilimle okumakla geçmiş insanlara hakaretler küfürler ediyorlar.Ömrünün yarısını okuyarak geçirmiş hele tıp gibi ağır zor bi alanda okumuş doktor olmuş insanlar eğer istifa ediyorlarsa bunu sadece kaçmak olarak değerlendiremeyiz acaba neden son 10 yılda 4 bin doktor ülkeyi terketti ve bir o kadarıda istifa edip ayrıldı.
    Şuanda imkanı olan herkes yurt dışı hayali kuruyor.Sadece doktorlar için geçerli değil.Bütün herşeyi bir yana bırakalım allahaşkına çocuğunuzun geleceği,eğitimi,daha iyi koşullarda yaşaması için hemen bugün Türkiye,İngiltere,Norveç,İtalya,Finlandiya tercihlerini önünüze koysalar birini seçin deseler ilk önceliğiniz Türkiyemi olurdu.
    Elbette ülkemizi seviyoruz derelerimizi toğrağımızı suyumuzu seviyoruz.Başka başka şeyler bunlar.

5.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Böyle değerlendirmeniz çok doğru olmamış.
    Bana doktor bi arkadaşım hastahane acil servisinde yaşadıklarını anlattı cidden dayanılır gibi değil çalışma koşulları,uğradıkları şiddet,hakaretler vs.
    Bide bir kaç yıl içinde tüm sağlık çalışanlarına karşı inanılmaz bi şiddet var.Hem fiziki hem psikolojik ve sonrasında sosyal medya platformalarına kadar uzanan.İki cümleyi bir araya getirip konuşamayan garip garip tipler sosyal medya üzerinden ömrü bilimle okumakla geçmiş insanlara hakaretler küfürler ediyorlar.Ömrünün yarısını okuyarak geçirmiş hele tıp gibi ağır zor bi alanda okumuş doktor olmuş insanlar eğer istifa ediyorlarsa bunu sadece kaçmak olarak değerlendiremeyiz acaba neden son 10 yılda 4 bin doktor ülkeyi terketti ve bir o kadarıda istifa edip ayrıldı.
    Şuanda imkanı olan herkes yurt dışı hayali kuruyor.Sadece doktorlar için geçerli değil.Bütün herşeyi bir yana bırakalım allahaşkına çocuğunuzun geleceği,eğitimi,daha iyi koşullarda yaşaması için hemen bugün Türkiye,İngiltere,Norveç,İtalya,Finlandiya tercihlerini önünüze koysalar birini seçin deseler ilk önceliğiniz Türkiyemi olurdu.
    Elbette ülkemizi seviyoruz derelerimizi toğrağımızı suyumuzu seviyoruz.Başka başka şeyler bunlar.
    bu yönetimsel sorun bütün meslek grupları için geçerli.
    mücadele edenlere saygım sonsuz.
    doktorlarla ilgili sorunum yoktur.
    yurtdışına kaçanlarala ilgili olarak etik olmadıklarını söylüyorum onaylamıyorum.

mücadele etmek lazım.
    herkes kaçar giderse ülkeyi teslim etmiş oluyoruz.
    üç beş hırsıza teslim olmak mı ?

sakarya meydan muharebesinde cepheden kaçanların sayısı yaklaşık % 40
    bu ülke kurtulduysa kalan savaşan %60 ile kurtuldu.

kederde ve zorlukta benimle birlik olmayan faredir.

evet bugünlerde kurtuluş savaşı veriyoruz.
    savaş cehaletle, hızsızlıkla ,yolsuzlukla, ahlaksızlıklara karşı.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

6.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    bu yönetimsel sorun bütün meslek grupları için geçerli.
    mücadele edenlere saygım sonsuz.
    doktorlarla ilgili sorunum yoktur.
    yurtdışına kaçanlarala ilgili olarak etik olmadıklarını söylüyorum onaylamıyorum.

mücadele etmek lazım.
    herkes kaçar giderse ülkeyi teslim etmiş oluyoruz.
    üç beş hırsıza teslim olmak mı ?

sakarya meydan muharebesinde cepheden kaçanların sayısı yaklaşık % 40
    bu ülke kurtulduysa kalan savaşan %60 ile kurtuldu.

kederde ve zorlukta benimle birlik olmayan faredir.
    'Mücadele etmek lazım' kısmına tamamen katılıyorum aynı fikirdeyim.

7. Kıskanma çalış bence...gidene dur denmez
    Senin profesyonel olmadığın çok acık
    Duygu yönetimi ile insanlar ancak kandırılır

8.  Alıntı Originally Posted by Aero123 Yazıyı Oku
    Kıskanma çalış bence...gidene dur denmez
    Senin profesyonel olmadığın çok acık
    Duygu yönetimi ile insanlar ancak kandırılır
    çoçuklarına bu şekilde düşünerek mi ?
    bir gelecek ve ülke bırakmak istiyorsun.

Sayfa 644/1019 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •