Türkiye'de işsizlik oranı, Aralık 2021'de bir önceki aya göre 0,1 puan azalarak yüzde 11,2 oldu
Türkiye'de işsizlik oranı, Aralık 2021'de bir önceki aya göre 0,1 puan azalarak yüzde 11,2 oldu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
SELAMLAR
76 milyon insan açlık ve yoksulluk sınırından aşağı gelir düzeyinde imiş
FOX TV ANA HABER ( DÜN AKŞAMKİ )
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
herhangi bir yerden gelen EXCEL dosyasını nasıl kendi EXCEL ime aktarırım
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
****bill gates'in; windows 10'dan 11'e geçen biontech aşılılara, aşıyla zerk edilen çipler aracılığıyla zihin kontrolü yapılmayacağı sözü verdiğini okumuştum diş hekimi bi arkadaşımın facebook'ta düzenli takip ettiği ''rte tech sevdalıları 2023'' grubunda.
biraz da ona güvenerek yüklemiştim tam sürüm çıkar çıkmaz ama bi süredir pc'de durduk yere donma problemleri yaşıyorum. imleç dahi hareket etmediği için de kapama tuşuna basılı tutmak zorunda kalıyorum ki kısa vadede bile pc'ye zarar verir farkındayım.***
eksi sozlukde windows11 yorumlarini okuyordum. birisinin bu yorumunu görünce, **p'lilerin daha ne kadar aptal olabilir diye düsünmeyi biraktim. iste bu yüzden bu halk daha cok sürünür.
neyse window 11 yükleyip mennun olan var mi acaba??
Ben 7 kullanıyorum aktif olarak program uyumluğu açısından,8-10 bana bunu veremedi,explorarda uyumluydu 7 ve öncekilerlen,8-10 uyumsuz,zaten bu haziran ayında sürümden kalkıyor,10 sorunlu olduğuna göre 11'de onun gibidir tahmininmce,mac sistemde kullanıyorum,genellike çoğul leptoplarım vardır,çoğunu 2 el olarak alır güçlendiririm bir elektronikçi olarak,fazla olanlarını elden çıkartırım,her tür tamir hobimdir.
Aman vücuduma kesinlikle Windows yuklenmesin. Her gün guncellenmekten iş yapamaz hale geliriz
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri