Sayfa 698/1002 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,577 - 5,584 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Türkiye'de işsizlik oranı, Aralık 2021'de bir önceki aya göre 0,1 puan azalarak yüzde 11,2 oldu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

SELAMLAR

76 milyon insan açlık ve yoksulluk sınırından aşağı gelir düzeyinde imiş

FOX TV ANA HABER ( DÜN AKŞAMKİ )
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

herhangi bir yerden gelen EXCEL dosyasını nasıl kendi EXCEL ime aktarırım
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

4. ****bill gates'in; windows 10'dan 11'e geçen biontech aşılılara, aşıyla zerk edilen çipler aracılığıyla zihin kontrolü yapılmayacağı sözü verdiğini okumuştum diş hekimi bi arkadaşımın facebook'ta düzenli takip ettiği ''rte tech sevdalıları 2023'' grubunda.

biraz da ona güvenerek yüklemiştim tam sürüm çıkar çıkmaz ama bi süredir pc'de durduk yere donma problemleri yaşıyorum. imleç dahi hareket etmediği için de kapama tuşuna basılı tutmak zorunda kalıyorum ki kısa vadede bile pc'ye zarar verir farkındayım.***

eksi sozlukde windows11 yorumlarini okuyordum. birisinin bu yorumunu görünce, **p'lilerin daha ne kadar aptal olabilir diye düsünmeyi biraktim. iste bu yüzden bu halk daha cok sürünür.

neyse window 11 yükleyip mennun olan var mi acaba??

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,066
     Alıntı Originally Posted by larsvanulrich1 Yazıyı Oku
    ****bill gates'in; windows 10'dan 11'e geçen biontech aşılılara, aşıyla zerk edilen çipler aracılığıyla zihin kontrolü yapılmayacağı sözü verdiğini okumuştum diş hekimi bi arkadaşımın facebook'ta düzenli takip ettiği ''rte tech sevdalıları 2023'' grubunda.

biraz da ona güvenerek yüklemiştim tam sürüm çıkar çıkmaz ama bi süredir pc'de durduk yere donma problemleri yaşıyorum. imleç dahi hareket etmediği için de kapama tuşuna basılı tutmak zorunda kalıyorum ki kısa vadede bile pc'ye zarar verir farkındayım.***

eksi sozlukde windows11 yorumlarini okuyordum. birisinin bu yorumunu görünce, **p'lilerin daha ne kadar aptal olabilir diye düsünmeyi biraktim. iste bu yüzden bu halk daha cok sürünür.

Ben 7 kullanıyorum aktif olarak program uyumluğu açısından,8-10 bana bunu veremedi,explorarda uyumluydu 7 ve öncekilerlen,8-10 uyumsuz,zaten bu haziran ayında sürümden kalkıyor,10 sorunlu olduğuna göre 11'de onun gibidir tahmininmce,mac sistemde kullanıyorum,genellike çoğul leptoplarım vardır,çoğunu 2 el olarak alır güçlendiririm bir elektronikçi olarak,fazla olanlarını elden çıkartırım,her tür tamir hobimdir.

6.  Alıntı Originally Posted by larsvanulrich1 Yazıyı Oku
    ****bill gates'in; windows 10'dan 11'e geçen biontech aşılılara, aşıyla zerk edilen çipler aracılığıyla zihin kontrolü yapılmayacağı sözü verdiğini okumuştum diş hekimi bi arkadaşımın facebook'ta düzenli takip ettiği ''rte tech sevdalıları 2023'' grubunda.

Aman vücuduma kesinlikle Windows yuklenmesin. Her gün guncellenmekten iş yapamaz hale geliriz

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Ben 7 kullanıyorum aktif olarak program uyumluğu açısından,8-10 bana bunu veremedi,explorarda uyumluydu 7 ve öncekilerlen,8-10 uyumsuz,zaten bu haziran ayında sürümden kalkıyor,10 sorunlu olduğuna göre 11'de onun gibidir tahmininmce,mac sistemde kullanıyorum,genellike çoğul leptoplarım vardır,çoğunu 2 el olarak alır güçlendiririm bir elektronikçi olarak,fazla olanlarını elden çıkartırım,her tür tamir hobimdir.
    tesekkur ederim Sayin Refaba. ben win10 kullaniyorum da 4,5gb ram yiyor. w11den de memnun degiller. linux mint ve sıkıldıkça da win10 kullanmaya devam edecem demek ki.

Alıntı Originally Posted by larsvanulrich1 Yazıyı Oku

Önce aç sonra hemen kapa

aç kapa 3 /5 kere yaparak başlangıç onarım programı açılır ve windows başlangıçta onarımı yaptır.

Bende düzeldi.

Virüs bulaşma yada başlangıçta bozulma olduğundan yapar derler.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 698/1002 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •