Türkiye'de iþsizlik oraný, Aralýk 2021'de bir önceki aya göre 0,1 puan azalarak yüzde 11,2 oldu
Türkiye'de iþsizlik oraný, Aralýk 2021'de bir önceki aya göre 0,1 puan azalarak yüzde 11,2 oldu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
SELAMLAR
76 milyon insan açlýk ve yoksulluk sýnýrýndan aþaðý gelir düzeyinde imiþ
FOX TV ANA HABER ( DÜN AKÞAMKÝ )
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
herhangi bir yerden gelen EXCEL dosyasýný nasýl kendi EXCEL ime aktarýrým
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
****bill gates'in; windows 10'dan 11'e geçen biontech aþýlýlara, aþýyla zerk edilen çipler aracýlýðýyla zihin kontrolü yapýlmayacaðý sözü verdiðini okumuþtum diþ hekimi bi arkadaþýmýn facebook'ta düzenli takip ettiði ''rte tech sevdalýlarý 2023'' grubunda.
biraz da ona güvenerek yüklemiþtim tam sürüm çýkar çýkmaz ama bi süredir pc'de durduk yere donma problemleri yaþýyorum. imleç dahi hareket etmediði için de kapama tuþuna basýlý tutmak zorunda kalýyorum ki kýsa vadede bile pc'ye zarar verir farkýndayým.***
eksi sozlukde windows11 yorumlarini okuyordum. birisinin bu yorumunu görünce, **p'lilerin daha ne kadar aptal olabilir diye düsünmeyi biraktim. iste bu yüzden bu halk daha cok sürünür.
neyse window 11 yükleyip mennun olan var mi acaba??
Ben 7 kullanýyorum aktif olarak program uyumluðu açýsýndan,8-10 bana bunu veremedi,explorarda uyumluydu 7 ve öncekilerlen,8-10 uyumsuz,zaten bu haziran ayýnda sürümden kalkýyor,10 sorunlu olduðuna göre 11'de onun gibidir tahmininmce,mac sistemde kullanýyorum,genellike çoðul leptoplarým vardýr,çoðunu 2 el olarak alýr güçlendiririm bir elektronikçi olarak,fazla olanlarýný elden çýkartýrým,her tür tamir hobimdir.
Aman vücuduma kesinlikle Windows yuklenmesin. Her gün guncellenmekten iþ yapamaz hale geliriz
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri