Kahve fiyatlarý son 10 yýlýn zirvesinde. (Bloomberg)
(brent ten sonra kahve de çýldýrdý....)
bu arada brent 92.01 de....
Kahve fiyatlarý son 10 yýlýn zirvesinde. (Bloomberg)
(brent ten sonra kahve de çýldýrdý....)
bu arada brent 92.01 de....
Merhaba arkidiþim,
Ýþ Bankasý'nda özel bankacýlýk limiti Yýlbaþý'nda 2 milyon TL'ye çýkarýlmýþ. Bu sebeple 20-30bin TL tutan beni, seçeceðim normal bir þubeye transfer yapmak isterler.
Masrafsýzlýk tanýmlarý bende havale/EFT, hesap iþletim ücreti ve kredi kartý ücretlerindeydi. Ýþ Yatýrým'a TL ya da ABD Dolarý transferlerde masraf almamalarýný beklerim; yalnýz siz alýnýyor demiþtiniz yanlýþ hatýrlamýyorsam.
Mutlaka biliyorsunuz da hatýrlatmak isterim: Normal ya da özel bankacýlýk müþterisi olunduðunda Ýþ Yatýrým'a TL ya da ABD Dolarý transfer ücretlerini tek tek sorup, hesap açýlýþýna ona göre karar vermeli.
Selamlar
2022 için gelir vergisi beyan sýnýrý nedir ? Ýnternette farklý farklý gördüm.Mesela ilave olarak gelir vergisine tabi hiçbir seyim yok ,eurobond faiz geliri için üst sýnýr nedir? Hangisini göz önüne almalýyým
Ben iþ bankasý müþterisi deðilim. Ýþyatýrým ile çalýþma ihtimalim var o nedenle transfer iþlemlerini kolaylaþtýrmak için iþbankasý özel bankacýlýk masrafsýzlýk ve hizmet kalitesini merak etmiþtim.
Ancak bizzat deneyimlemiþ baþka forumdaþlar da çok önermediler.
Bilgiler için teþekkürler.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer Ýmleri