Sayfa 449/1001 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,585 - 3,592 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Birisi çok pis terste yakalandı ve iyi inat ediyor ama bofa adamın canını alır bir devre herşeyi çözer bugün endeksde. Yeni karar görede son 1 saat devre keserse komple kapanıyo seans hadi bofa sen işini bilirsin bofaaaaa
    tebrikler ama sakin bu kadar şelale yeterli bence tabi

2. Dünyada enflasyon ve faiz yükselişleri başladı.

Enflasyon ve faizler düşükken bol miktarda stok tutup gerektikçe işlemek veya satmak mümkündü. Şimdi stok tutmak maliyetli olmaya başladı ama öbür taraftan tedarik sorunları da var. Moda ve teknoloji ürünlerinde de eskime önemli bir problem. Sistemden para çekilirse katlamalı olarak da banka bilançoları daralabilir kredi faizleri ister istemez daha fazla artar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Akşam pazarı ucuzluğu yapacaklar sanırsam galiba,
    alsak alsak bedavaya ne alsak
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    tebrikler ama sakin bu kadar şelale yeterli bence tabi
    Devam devam daha şenlik başlamadı bile abd tarafı şelale modunda bizimki vermiycem vermiycem diyorda alırız her türlü heheheheh.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Akşam pazarı ucuzluğu yapacaklar sanırsam galiba,
    alsak alsak bedavaya ne alsak
    İlk hamleyi parası bol olan yapıyor, ikinci hamlede ortada kalanlara bakmak lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    2.034 yığınak yapalım genç boğalar.

orası kuvvetli destek oldu..
    2.034 altında en azından 1-2 saatlik kapanmadan her tahmin sallamasyondur..sallamasyonların tutma ihtimali %50 dir.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İlk hamleyi parası bol olan yapıyor, ikinci hamlede ortada kalanlara bakmak lazım.
    Farketmez ariston abi, dediğin gibi olsun
    o zaman önce parası bol olanların parasını alıp sonra da parası az olanların parasını alır günü bitiririz
    Hamdım Piştim Yandım

8. Bütün mevzu yukarı adım uygulamasından dolayı geliyor, açık yapacaksın adam gibi yaptırmıyo illa üst kademeye koyacaksın biri alacak öyle lap lap açık yaptırmıyor spk ondan düşüreceklerse bile yukarı yukarı sonra lap lap aşağı.

Sabahtan beridir bofa ereğlide 2 milyon lota yakın açık yaptı eyyy yavrum eyyy memleketimin KY si temettü alıcam diye ereğliye gömüldü bugün, o temettü kadar zarara sokup alırlar temettüyü ellerinden.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Sayfa 449/1001 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •