Sayfa 46/180 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 361 - 368 arası.

Konu: Oltaya Takılanlar - 2

Bant genişliklerinin gelişimini gösteren bir harita çıkarmaya çalışıyorum...

Eğer bu harita 20/12/2021 günü taransaymış bakalım ne oluyormuş?

3.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Eğer bu harita 20/12/2021 günü taransaymış bakalım ne oluyormuş?

SUSD var abi gönderdiğinde.
    Hala coinler var mı listede?
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    SUSD var abi gönderdiğinde.
    Hala coinler var mı listede?
    Yok coinleri bıraktım ustam, anlayamadım bir türlü. Senetlere göre çok daha volatil oldukları için benim sistem şaşırıyor, yakalayamıyor. Onların iyice tecrübe edilerek tekrar bant genişliklerinin sınırlarının çizilmesi gerekiyor. Yani anlayacağın çok uzun iş, kaldı öylelikle...

5.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Yok coinleri bıraktım ustam, anlayamadım bir türlü. Senetlere göre çok daha volatil oldukları için benim sistem şaşırıyor, yakalayamıyor. Onların iyice tecrübe edilerek tekrar bant genişliklerinin sınırlarının çizilmesi gerekiyor. Yani anlayacağın çok uzun iş, kaldı öylelikle...
    Çoğunluğunda, senin sistemi besleyecek uzunlukta grafik veri de yok zaten abi.
    Özetle haklısın.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

6.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    50 ve üzeri Teknik Analiz Puanı alan senet yoktur. Joker (Ek) Sistem KIMMR sinyali üretmesine rağmen Data Yetersizliği sebebiyle puanlama yapılamamıştır. Takip Listesi güncellenmiştir.

Eline sağlık Tolga abi [emoji106][emoji122]

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Eline sağlık Tolga abi [emoji106][emoji122]

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Teşekkür ederim Canel Bey

Arkadaşlar kullanıcı adım ve şifrem ödeme yapmayı unuttuğum için bloke olmuş. Data alamıyorum. Sorunu düzeltebilirsem bugün analizi yayınlamaya çalışırım.

Sayfa 46/180 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •