Sayfa 28/125 İlkİlk ... 1826272829303878 ... SonSon
Arama sonucu : 995 madde; 217 - 224 arası.

Konu: BIMAS - BİM Birleşik Mağazalar A.Ş.

1. Son faaliyet raporuna gore gelecek yilin cirosuna enflasyon oranina gore (yaklasik yuzde 50) arti koyup, faaliyet giderlerindeki personel harcamalarina yuzde 50, elektrik-akaryakit giderlerine yuzde yuz koyup vs. bakkal hesabi yaptim minimum hbk 7.5-8 hbk cikiyor. Tarihsel fk lara baktim gecmiste 23 leri de gormus bugunku rakamlarla 14 leri de.

Hbk*f/k carp hedefi bul, gelecege not, bakalim ne olacak.

2. Düşüş trendini kırar gibi yaptı ama trende yaslandı kaldı. Halbuki yukarı harekete başlaması lazımdı geç bile kaldı.

3. bekliyoruz, ya kıracak ya kırılacak

4. Bugün endeksi hem iyi tuttu hem iyi prim yaptı. Borsa düşerken direnen BIST30 kağıtlarını not edin...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    1,050
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Bugün endeksi hem iyi tuttu hem iyi prim yaptı. Borsa düşerken direnen BIST30 kağıtlarını not edin...
    Evet çok güçlüydü. Pazartesi bakalım devam edecek mi

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Derken savaş tamtamları çalıyor. Bret 95 dolar. Gece seansında viop a da çok fena çaktılar.
    Pazartesi zor olacak gibi

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Dün öğlene doğru neredeyse bütün hisseleri doğruyorlar ama ne hikmetse biması ve bir kaç hisseyi tutuyorlardı .Meğer KDV indirim haberini çoktan almışlar onu fiyatlamak için aşağı basmıyorlarmış .Seans kapanış öncesi de uçurdular hisseyi , bir anlam veremediğim için tamamını sattım ..
    Düşerse alırım ,düşmezse yolu açık olsun..

Sayfa 28/125 İlkİlk ... 1826272829303878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •