-
İlgi:24.01.2022 Tarihli Başvurunuz
İlgide kayıtlı e-mailinizde, Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Şirket) yönetim kurulunun 13.12.2021 tarihli ve 194 sayılı kararına istinaden %125 oranında bedelli sermaye artırımı başvurusunda bulunduğu ve söz konusu yönetim kurulu kararının iptali istemiyle dava açıldığı, söz konusu sermaye artırımının gerçekleştirilmesi durumunda şuan ki pay fiyatı 1,60 TL olan Şirket’in bölünmüş pay fiyatının yaklaşık olarak 1,26 TL olacağı ve bu fiyatın rüçhan hakkı fiyatı olan 1,25 TL’ye çok yakın olduğu belirtilerek, sermaye artırım başvurusunun reddedilmesi talep edilmektedir.
Şirket yönetim kurulunun 13.12.2021 tarihli ve 194 sayılı kararına istinaden Şirket’in 1.400.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içinde 620.000.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin, tamamı nakden karşılanmak suretiyle 775.000.000 TL artırılarak 1.395.000.000 TL’ye çıkarılması nedeniyle ihraç edilecek 56.250.000 TL nominal değerli (A) grubu ve 718.750.000 TL nominal değerli (B) grubu paylara ilişkin izahnamenin ve tasarruf sahiplerine satış duyurusunun onaylanması talebiyle Kurulumuza başvurulmuştur.
Söz konusu başvuru kapsamında, halka arza ilişkin izahnamenin ve tasarruf sahiplerine satış duyurusunun Kurulumuzca onaylanması talebine ilişkin inceleme ve değerlendirme süreci devam etmekte olup, ilgili başvurunun kamuyu ilgilendiren sonuçları Kurulumuzun internet sayfasında yer alan Duyurular bölümünde yayımlanan bültenler aracılığıyla https://www.spk.gov.tr/Bulten adresinden kamuya duyurulmaktadır.
Bilgilerinize sunulur.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri