Avrupa Birliği, Ukrayna'da bulunan birincil öncelikli olanlar haricindeki diplomatik personelinin ülkeden ayrılmalarını istedi
Avrupa Birliği, Ukrayna'da bulunan birincil öncelikli olanlar haricindeki diplomatik personelinin ülkeden ayrılmalarını istedi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Angara da ikamet eden forumdaşlar, Başkentgaz kapıya kağıt bırakmış. Sayacınız 14 yılı doldurduğundan kartlıdan mekanik sayaca 5 gün içinde müracaat edin demiş. Ev sahibine ait olan kartlı sayacın değişimi için mobil uygulamayı indirdim ve abonelik başvurusu yaptım. Sona gelince '' ...... nolu başvurunuz , bugün tarihli fesih nedeniyle gerçekleştirilememiştir. '' diye yazı çıkıyor.
Youtub videolarında adım adım tarif etmişler, yaptım ama ödeme ve aboneliği almıyor. Acaba ev sahibi mevcut aboneliği fesih yapmadığından mı böyle oluyor.
Kış günü sayacı söker götürürlerse içinde yüklediğim 400 metreküp gazda uçacak. Fasulyeler çürümeden şu aboneliği yapmak lazım.
Her yere el attılar yastık altına kadar ama Göğüs banklar hala ellenmemiş tertemiz gıcır paralarla doludur. Buralara da kapsamlı bir KKM olmalı.
Kremini Putin ile Biden arasında 12 şubat akşamı için telefon görüşmesi planlandığını duyurdu.
Savaş haberleri varken herkes yastık altınını bozar. .. zamanlama harika vallaha
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri