Sayfa 78/993 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 617 - 624 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Sisteme güvenmeyen adamın yatırımıdır altın.Sen zaten korkup kaçmış adamı gene kümese sokacaksın ,e dönelim dönmesine tamam kabul ama sen de hele bir 20 aralık gecesini bir izah et ,tiyatro ile 20 aralıkta milleti dolara saldırtıp 18 den dolar aldırdıp gece 10 lara kadar bizim paramızı kimlere sattın onu bir anlat sonrasını düşünürüz.Kimse salak değil herkes ne nedir biliyor görüyor nebati,senin gözünün içine bakınca ben o gece için yalan söylediğini anlıyorum.

Nebati, tüketiciye fiyat takibinin yapılmasına fırsat verecek ve en uygun fiyatla ürün bulmasına katkı sağlayacak bir mobil uygulamanın 1 Mart'ta kullanıma sunulacağını bildirdi

Erdoğan: Ülkemiz ekonomisini yatırım, istihdam, üretim ihracat ve cari fazlayla büyütme yolunda kararlılıkla ilerliyoruz

Nebati: Bakanlığımızca oluşturulacak Enflasyonla Mücadele Timi ile
    firmalar yakınen denetlenecektir.
    Arz-talep dengesiyle uyuşmayan fiyat hareketleriyle ilgili her türlü
    enstrümanı, ilgili bakanlıklarımızla yasal zemin dahilinde kullanacak ve en sert
    tedbirleri alacağız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Nebati: Tüketiciyi yanlış yönlendirici bir pazarlama stratejisi olarak kullanılan önce fiyat
    yükseltip daha sonra kampanya adı altında gerçekleştirilen indirim şeklindeki
    uygulamaların 1 Marttan itibaren önüne geçiyoruz

Nebati: Üretim ve satış noktalarının gönüllülük esası çerçevesinde fiyat indirimlerine katkı vermesini
    sağlayacağız.
    Üreticiden tüketiciye tüm kesimlerin işbirliği ile enflasyonu düşürerek kaz*****n Türkiye olacağı
    bir sonuca ulaşacağız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Eskiden goldist gmstr falan güveniyordum ,bankadan gr altın gram gümüş hesabına aklım ermiyordu da gldtr gmstr vasıtasıyla altına gümüşe yatırım yapıyordum artık onlardan da tırsar oldum.

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Nebati: Tüketiciyi yanlış yönlendirici bir pazarlama stratejisi olarak kullanılan önce fiyat
    yükseltip daha sonra kampanya adı altında gerçekleştirilen indirim şeklindeki
    uygulamaların 1 Marttan itibaren önüne geçiyoruz

Nebati: Üretim ve satış noktalarının gönüllülük esası çerçevesinde fiyat indirimlerine katkı vermesini
    sağlayacağız.
    Üreticiden tüketiciye tüm kesimlerin işbirliği ile enflasyonu düşürerek kaz*****n Türkiye olacağı
    bir sonuca ulaşacağız
    Neden 1 marttan itibaren şubat 12 yiz şu ana kadar enflasyonla mücadele tim leri neden kurulmadı, tim komutanları nerede tim avcı adımı ile tek sıra a101 e mi girecek , tim yürüyüş kararı sayacak mı ?

Bence sorumlu kişi , şahsi görüşüm Kılışşşşşdaroğlu dur .
    Adam sürekli enflasyonu artırıyor, nasıl mı Kılışşşdaoğlıu yaptığı açıklamalarla üretici ve tüketicilerin morelini boziyor moreli bozulan üretici zam yapıyor İşte durum sadece bundan ibaret .Bunu anlamayan zındıklar da sürekli konuşuyor .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Yahu bu işler akp nin kendi ayağına sıkması.Sen herkesin maliyetini yüzde yüz artır malına yaptığı işe zam yapmasını engelle o kobiler o küçük esnaflar akp nin oy depolarıydı,artık ne kadar sıkıştılar anlayın.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Enflasyonla Mücadele Timi i
    Yeni iş sahası...Acep beni alırlar mı?

İlk önce bizim marketle hesaplaşırım.

Sayfa 78/993 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz