-

Originally Posted by
Econfin
ersunan ben tunç şatıroğlunu dinliyorum youtubedan. İstersen bir bak.
tamam bakayım sağol, kuşlu sitedeki sözde analistleri dinleyip zarar etmekten çok daha iyidir.
-
Selamlar
Link te 2021 Ocaktan bu güne kadar tüm fon geçmişi var. İlgilenenler için.
https://s2.dosya.tc/server16/yitwe9/Arsiv.xlsx.html
Excel ile ilgili analiz, format vs ne yapmak isterseniz hayal edebildiğiniz her şeyi ayağa kaldırabilirim.
Aslında herkesin ortak paydada buluştuğu bir yapı yapmak istiyorum...
-

Originally Posted by
ersunan
tamam bakayım sağol, kuşlu sitedeki sözde analistleri dinleyip zarar etmekten çok daha iyidir.
Twitçiler yalancı. Bir gün aldım diyor, ertesi gün zarar olunca zaten satmıştım diyor. Bir bok bilmiyorlar.
-
Emeklilik için yerli fonlardan mac, tkf, oph, nnf ve az bir miktar oph var. Bu sene tüm birikimi aylık düzenli alımlarla hvs olarak yapmayı planlıyorum.Doların önce yükselip sonra düşecek, yabancı fonların stopajı olmasından ve borsanın çok ucuz kalmasından dolayı yerli hisse fonlarla devam ediyorum.
-
Fonlarda 5 kez zamanlama denemem oldu. T +2 hesaba geçmesi ve t+1 alımdan dolayı fonlarda zamanlama yaparak 10 bin lira anca karım oldu ki buna değmez.en iyisi kıpırdamamak , düzenli birikim yapıp o ay hangi 2 si gerideyse ondan almak mantıklı yatırım şekli olarak görünüyor.
-

Originally Posted by
Econfin
Twitçiler yalancı. Bir gün aldım diyor, ertesi gün zarar olunca zaten satmıştım diyor. Bir bok bilmiyorlar.
Öyle maalesef biraz geç fark ettim, çok da zararım oldu, hisseler olsun kriptolar olsun millete aldırıp yukarı çıkınca kendileri satıyorlar, iyi analiz yapanlar da var ama bize sahtekarları denk geldi.
-

Originally Posted by
ersunan
Öyle maalesef biraz geç fark ettim, çok da zararım oldu, hisseler olsun kriptolar olsun millete aldırıp yukarı çıkınca kendileri satıyorlar, iyi analiz yapanlar da var ama bize sahtekarları denk geldi.
Burda bile ragbet artınca performansi düşüyor diyerek, başarılı bulduğu fonu tavsiye etmekten imtina eden arkadaşlar olmuştu, bulduğu cevheri yakin olduğu az sayidaki kişiyle paylaşanlar samimi olabilir ama binlerce kişiyle paylaşacak kadar hayirsever olamaz..
-

Originally Posted by
Kandirildim
Selamlar
Link te 2021 Ocaktan bu güne kadar tüm fon geçmişi var. İlgilenenler için.
https://s2.dosya.tc/server16/yitwe9/Arsiv.xlsx.html
Excel ile ilgili analiz, format vs ne yapmak isterseniz hayal edebildiğiniz her şeyi ayağa kaldırabilirim.
Aslında herkesin ortak paydada buluştuğu bir yapı yapmak istiyorum...
Merhaba, paylastiginiz son iki adet link icerisindeki excel dosyalari googledrive ile calismaz degilmi ? Makro icermesi nedeniyle ?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri