Sayfa 86/993 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 681 - 688 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

O fiziki teslimat da işbankta 5 kilo altın üstünde oluyordu.Garanti bankası fiziki teslimat yapıyordu ama istanbulda tek şubeden yapıyordu.Aslında fiziki teslimat sözü de anlamsız, yeni bir şey değil.Aç gram altın hesabını garanti bankasından vadeli bağla üç ay sonra misal istanbula git o tek şubeden fiziki altınını al bu zaten vardı,anlamsız anlamsız işler.

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    O fiziki teslimat da işbankta 5 kilo altın üstünde oluyordu.Garanti bankası fiziki teslimat yapıyordu ama istanbulda tek şubeden yapıyordu.Aslında fiziki teslimat sözü de anlamsız, yeni bir şey değil.Aç gram altın hesabını garanti bankasından vadeli bağla üç ay sonra misal istanbula git o tek şubeden fiziki altınını al bu zaten vardı,anlamsız anlamsız işler.
    hiç mi feridun duzağaç dinlemediniz ustadım

beni tanımla cümleler içinde kullan yepyeni anlamlara sal.

dipteyim sondayım depre...

dipte sonda bu tur yeni anlamlara salma operasyonları şart demekki

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Turkiyede 10 bin kuyumcu varmı acaba?

10.000 ÷ 81 = 123 Il başına kuyumcu 10.000 ÷ 911 = 11 ilce basina kuyumcu, Tavşanlı merkez ilçe gibidir Domaniç, Emet, Harmancık 20 kuyumcu yoktur burada bile.

Zaten kuyumcu terimi yanlış, kuyumcu değerli taş ve metalleri işleyen kimse demek ve bırakın 10 bini birkaç yüz tane filan vardır Türkiyede, Kütahyada hiç yoktur.

Dogru terim "Sarraf" olacak da, bunu bilecek adam yok!
    il bazında tabiki değişken olacaktır misal ankara içinde ulus ve kızılayda zibil kapalıçarşı derya deniz

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Vardir Mudurum.

Sadece kapali carsida 4.000 kuyumcu dukkani var.

3.600 Dükkân var da, hiç mi orada halıcı, çaycı, lokanta yokmu?

Gerekse onların çoğu sarraf, kuyumcu değil.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by 1event Yazıyı Oku
    Dolar kasımda 20 lirqyı aşar mı
    Bugün al, kasım sonu 17tl de swap+vergi anca çıkar..

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

3.600 Dükkân var da, hiç mi orada halıcı, çaycı, lokanta yokmu?

Gerekse onların çoğu sarraf, kuyumcu değil.
    Bir sekilde ilgilidir o dukkanlar diye dusunuyorum, yoksa yillik kira altinla odenen dukkanlar, kim neden o kadar kira odesin diye bir mantik yurutuyorum, yoksa bildigimden degil.

28 Şubatta liderler açıklama yapacaklarmış, hangi ileri zekâlı bu tarihi seçti anlamak mümkün değil.

Yahu 28 Şubatta, içişleri bakanı olan var aranızda.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    28 Şubatta liderler açıklama yapacaklarmış, hangi ileri zekâlı bu tarihi seçti anlamak mümkün değil.

Yahu 28 Şubatta, içişleri bakanı olan var aranızda.
    reha bey hitap ettikleri seçmenin iç dünyasında 28 şubat fırtınalar estirmiş ciddi ruhsal yıkımlara sebep olmuştur.28 şubat bilinçli bir tercih sağ seçmene hoş gelecek bir iki cümle bir kaç puan artı getirir.Ayrıca laik kesimin dindar seçmene laiklik konusunda tavrını belli edip güvence vermesi toplumsal sakinleşmeye yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.

Sayfa 86/993 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •