Sayfa 510/1044 İlkİlk ... 104104605005085095105115125205606101010 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 4,073 - 4,080 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1. Yeni hafta tüm dostlara hayırlı olsun, bol ve bereketli kazançlar
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Hayırlı Haftalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

4. Hayırlı günler, bol ve bereketli kazançlar
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5. Hayırlı akşamlar iyi haftalar, bir kaç gündür hastanede uğraşıyorduk hanımı burnundan nefes alamıyordu ameliyat ettirdik dün bugün çıktık hastahane den bakamadım piyasaya uykusuzda kaldım dün akşam sizler iyisinizdir inşallah.

6.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Hayırlı akşamlar iyi haftalar, bir kaç gündür hastanede uğraşıyorduk hanımı burnundan nefes alamıyordu ameliyat ettirdik dün bugün çıktık hastahane den bakamadım piyasaya uykusuzda kaldım dün akşam sizler iyisinizdir inşallah.
    Geçmiş olsun hocam, inşallah eşiniz en kısa sürede daha iyi olur, piyasa kendi tıkırında gidiyor şimdilik benim hisseye hiç yaramıyor yükselişler ama düşüş olursa önce benimki düşüyor, yada bana öyle geliyor

7. Sağolasın Lütfü hocam eksik olma, hisse için keşke değiştirseydin desem o da kolay olmuyor ama daha önce yazdım ben oyak ları cımsa ile değiştirdim bazen bu tip kararlar vermeye piyasa mecbur bırakıyor insanı ne diyelim.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Hayırlı akşamlar iyi haftalar, bir kaç gündür hastanede uğraşıyorduk hanımı burnundan nefes alamıyordu ameliyat ettirdik dün bugün çıktık hastahane den bakamadım piyasaya uykusuzda kaldım dün akşam sizler iyisinizdir inşallah.
    Geçmiş olsun Üstad...

Allah 'dan acil şifalar dilerim... İnşaAllah şimdi çok daha iyidir...

Sorun eskiden beri var mıydı, yeni mi gelişti...?

Piyasalar aynı, değişen bir şey yok. Sen biraz dinlen... Bizler buradayız...

Sayfa 510/1044 İlkİlk ... 104104605005085095105115125205606101010 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •