Sayfa 447/699 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    var git başını ye ? amma pişkin adamsın be...
    Bak hala kimseye hakaret etmedim ama sende hakaret ediyorsun yakismadi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,945
    ettirme o zaman edeple yazdım edeple okusaydın etmeyecektim. doğru yakışmadı ama zorla söyletiyorsun. pişkin demek hakaret değildir ayrıca tanımdır

3. Böyle borsada düsecegini herkes bilir borsa azcik yesil olsun bakalim inicekmi ben yinede toplandigini düşünuyorum bu bilancoyla nereye inicek borsadaki havaya bakar .ytd

4.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Böyle borsada düsecegini herkes bilir borsa azcik yesil olsun bakalim inicekmi ben yinede toplandigini düşünuyorum bu bilancoyla nereye inicek borsadaki havaya bakar .ytd
    Dün bugün demedim ki günler haftalar öncesinden yazdım

5. Armada kardeş buradaki çoğu arkadaş trader değil alıp satmayı tam yerinde yapamadığı için uzun orta vadeli yatırım yapıyor onların moralini bozmayalım. Rica ediyorum. Herkese bol kazançlar dilerim

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Armada kardeş buradaki çoğu arkadaş trader değil alıp satmayı tam yerinde yapamadığı için uzun orta vadeli yatırım yapıyor onların moralini bozmayalım. Rica ediyorum. Herkese bol kazançlar dilerim
    Tamam peki hocam yazmam sorun değil de onların bana karşı tavırları hakaretleri asagilamalari hosmu neymiş egoymus dediklerim olduysa bu mu ego

7.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Tamam peki hocam yazmam sorun değil de onların bana karşı tavırları hakaretleri asagilamalari hosmu neymiş egoymus dediklerim olduysa bu mu ego
    Bizi cenazeevi gibi düşün hocam. Moralimiz bozuk. Sizde en az beş yıldır buradasınız. Bu algyo eroin gibi vazgeçilmez

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bizi cenazeevi gibi düşün hocam. Moralimiz bozuk. Sizde en az beş yıldır buradasınız. Bu algyo eroin gibi vazgeçilmez
    Tamam yazmayacağım

Sayfa 447/699 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •