Sayfa 812/1073 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon
Arama sonucu : 8582 madde; 6,489 - 6,496 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Yerden göğe kadar haklı olabilirsin ama benim için herzaman bir ihtimal vardır çavuşoğullarına tahsis edilen 7.5 milyon hisse var bu hisselerde benim görüşüm bir şarta tabi olarak verildi bu şartta karşılıklı iştirak olabilir bilgi ve belge gizleyen çavuşoğulları olmamalı 2009 dan 2015 e Mahkeme sonuçlanana kadar işler kayyumların denetiminde gözetinde yapıldı çavuşoğulları bizden daha çok borsaya dönmek istiyordur diye düşünüyorum devleti mahkemeye vermek konusuda bana anlamsız geliyor çare olabilirmi bilmiyorum denemeden hakimin karşısına çıkıp bu çavuşoğulları suçludur devletin yasamada yürütmede yargıda şurda eksikleri burda yanlışları vardır demek isterim bu şirket halka açık bir şirket herkes payı kadar haklıdır haksahibidir işin özü bu şirket masa sandalye şirketi olarak kalmış olsada var olan maddi ve duran varlıkları vardı varlıkları şimdi bölünerek teminat gösterilerek bağlı olduğu şirketler iştirakler tarafından yönetiliyor herzamanda aynısı başıma geliyor borsaya dönen şirketler var isim değiştiriyor başka şirketlerle birleşerek veya kısmi bölünerek yolarına devam ediyorlar yazılarımın başından bu yana bu konuları akant arkadaşımızla paylaştık aklıma geleni yazayım borova yapı çok güzel işlere imza attı bağlı ortakları iştirakleri vardı konsolide edilmeden yeşil yapı ile birleştirdiler bizi soyan kandıran belliyse buna göz yuman kim ttk 140. Maddesi açık ortakların kanun kapsamından çıkarılması ve paylarının borsada işlem görme zorunluluğu tebliği açık önemli nitelikteki işlemler tebliği açık özeldurumlar tebliği açık zorunlu pay alım tebliği açık diyorum ya ey adalet kaşının altında neden gözün yok yıllardır çektirdiğin yetmedimi yüreğin vicdanın varsa diyeceğim ondanda vaz geçtim adaletin varsa kitabında ne yazıyorsa ben razıyım kurumsal yönetim tebliği ticaret sicil yönetmeliği adalet makamında olanlar hey çavuşoğlları senin devlete işçine pay sahilerine ticari bağın olan kişilere karşı sorumluluğun var yıllardır insanları mağdur ediyorsun demezmi devlet gücünü kullanmazmı bir sıkıntı var bizi duymuyorlar devlet aklı nasıl çalışıyor bunu anlamak gerçekten zor borçlu olan şirketlerin alacaklısıda bağlı şirketleri oluyor A şirketinin bağlı ortaklığı olan B şirketine 100 milyon borcu olsun ve bu şirkettede %70 hissesi olsun A şirketi B şirketine borcunu öderse bilmem kaç yıl sonra B şirketinden alacağı ne olur. Gün gördüye borcu varmış ya zamanında paylaşım boyada vardı bi şirketi borçlandır diğer şirketi kara geçir bu arada hisseleri topla karmaşık gibi geliyor ama öyle yürüyor bu işler Rabakların Santral holdinglerin yüzlerce ortaklığı iştiraki var gelde bu şirketin iflas ettiğine inan herkesteki nakarat bu hâlâ kendileri bile inanmadığı halde iflasın kapatıldığı halde stabil ex vaka muamelesi bakalım kara kaplı adaletin ak sayfalarından ne çıkacak

2. 2onur2 kardeş,Senide çok iyi anlıyorum güzel kardeşim aslında hepimizin içi yanıyor haksızlıklar karşısında susup pusup kalıyoruz çaresizce sesimizi duyurabileceğimiz bir güvenilir kurum yok ki maalesef seninde bahsettiğin haklı sebeplerimizi,belgelerimizi alıp koşalım o hakkaniyetli adalet kapısına mağduriyetlerimizi,sıkıntılarımızı bir bir anlatalım onlar dinlesin sonrada çözüm üretsinler bizimde yüzümüz gülüp iyi ki varsınız Allah başımızdan eksik eylemesin diyebilelim..Hayırlısı olur inşallah diyelim..Biliyormusun ben hep olumsuz yorum yapsam da hep seninin beklentilerinin,temenni ve dileklerinin gerçekleşmesi için dua ediyorum çünkü ziyan olan hepimizin helal paraları,alın terleridir yani hepimizin menfaatleri söz konusudur..Kal sağlıcakla..Hayırlı geceler..Teşekkür ederim bizleri aydınlattığın için..

3. Gerçeklerin yalan yalanların gerçek olduğu dünyanın içinde yaşıyoruz sanal hayatın gerçekliği gerçek hayatın gizliliği sanal sanaldır gerçek ortada yok ne zaman ortaya çıkar bilinmez gerçekler gözle görülmüyor ve duyulmuyor gözüde kulağıda yanıltanlar aklıda bulandırmaya çalışıyor sanalın parçası olmaktansa gerçeğin kendisi olmak hangisi iyidir? Doğru ve yanlış olaylara ve kişilere değişir bizim olayımız ve kişilerimiz neye göre değişecek seneryonun sonunu bilenlermi oyunun içinde yaşayanlarmı oyunu görenlermi gerçekleri belirleyene kadermi kanunmu halkmı diyeceğiz?

4.  Alıntı Originally Posted by akhunabey Yazıyı Oku
    SPK Haftalık Bülteni'nde ÇBS Printaş'ın yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunulma kararı çıktı
    SPK haftalık bülteni yayınlandı.Bültene göre, borsada bir zamanlar işlem gören ÇBS Printaş yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunulmasına karar verildi.
    Ali Eşref Çavuşoğlu, Orhan Çavuşoğlu, Burhan Çavuşoğlu ve Aydın Çavuşoğlu'na "ÇBS Holding AŞ’den alacakların azaltılarak Şirket’in bağlı ortaklıklarının 1.923.545 TL zarara uğratılması ve ÇBS Oto Boya Sistemleri San. ve Tic. AŞ’nin Nippe Trading Co.’ya olan borcunun devralınması suretiyle Şirket’in 1.420.119 TL zarara uğratılması" nedeniyle SPK suç duyurusunda bulunma kararı aldı.
    Ayrıca Ali Eşref Çavuşoğlu, Orhan Çavuşoğlu, Burhan Çavuşoğlu'na "ÇBS Boya Kimya San. ve Tic. AŞ sahibi olduğu ÇBS Oto Boyaları San. ve Tic. AŞ hisselerinin Şirket’e devrine ilişkin yapılan 31.05.2014 tarihli hisse devir sözleşmesi sonucunda Şirket’in 33.839.784 TL zarara uğratılması" nedeniyle Kurul suç duyurusunda bulunma kararı aldı.
    bu davalar sonuçlandımı bilen varmı

5.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    Ne Söylediğiniz Değil, Nasıl Söylediğiniz Önemlidir
    Padişah, bir gece rüyasında tüm dişlerinin döküldüğünü, yemek bile yiyemez hale geldiğini görür. Sıkıntı içinde uyanır. Vezirini çağırıp sarayın rüya tabircisinin hemen huzuruna getirilmesini buyurur.
    Uyku sersemi tabircibaşı yanına gelince, padişah düşünü anlatıp sorar:
    Tabircibaşı, bu rüya hayır mıdır, şer midir? Neye işarettir, hele bir söyle.
    Tabircibaşı biraz düşünür; sonra utana sıkıla:
    Şerdir, Padişahım der.
    Uzun yaşayacaksınız; ama ne yazık ki, tüm yakınlarınızın gözlerinizin önünde birer birer ölüp sizi yapayalnız bıraktıklarını göreceksiniz.
    Bir an sessizlik olur; ardından padişah kükrer:
    Tez atın şunu zindana, felaket habercisi olmak neymiş öğrensin!
    Tabircibaşı, yaka paça götürülüp zindana atılır. Padişah bir başka tabircinin bulunmasını emreder. Huzura getirilen, ikinci tabirciye de rüyasını anlatıp sorar:
    Hayır mıdır, şer midir? der.
    İkinci tabirci de önce biraz düşünür; ama sonra yüzü aydınlanır:
    Hayırdır, Padişahım! der. Bu rüya, tüm yakınlarınızdan daha uzun yaşayacağınızı gösterir. Daha nice seneler boyu ülkenizi yönetebileceksiniz.
    Padişah, ağzı kulaklarında buyurur: Bu tabirciye iki kese altın verin!
    Başından sonuna durumu izleyenler, tabirciye sorar:
    Aslında sen de tabircibaşı da aynı şeyi söylediniz. Neden onu cezalandırdı da seni ödüllendirdi?
    Tabirci güler:
    Elbette aynı şeyi söyledik; ama önemli olan, kimilerine NE söylediğin değil, NASIL söylediğindir.?
    nostalji yapalım

6.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    Ne Polisi

Karı koca televizyon izlemektedir. Hırsızın birisi çatıya çıkar ve anten kablosunu keser. Evin reisi televizyonu biraz kurcalar ve görüntü gelmeyince de Bozuldu herhalde diyerek uyumak üzere odasına gider.

Ertesi gün olur adam işe gitmiştir. Kapı çalar, genç bir adam: Yenge merhaba, beni abi gönderdi. Televizyonunuz bozukmuş tamir etmek için dükkana götüreceğim der ve televizyonu alır. Kadıncağızda normal olarak televizyonu verir.
    Akşam olur adam işten döner televizyonu yerinde göremeyince eşine sorar.

Eşi de durumu olduğu gibi anlatır. İkisi de durum karşısında adeta şok olur ve böyle bir oyuna nasıl geldiklerine akıl sır erdiremezler.
    Aradan biraz zaman geçmiş ve çift balkonda çay içmektedir. O sırada yoldan geçen bir genç sırıta sırıta balkona bakmaya başlar. Kadın o gencin hırsız olduğun anlar ve hemen eşine dönüp: Televizyonu çalan bu adam der.
    Adam yerinden fırladığı gibi sokağa çıkar ve hırsızın peşine düşer.

Ayakkabısız, üzerinde çizgili pijamalar ile oradan oraya koşturmaya başlar.

Kısa bir süre sonra evin kapısı çalar. Çok şık giyimli bir bey: Merhaba, ben polis memuru Ahmet. Eşiniz biraz önce hırsızı yakaladı. Yalnız pantolonunu ve cüzdanını evde bırakmış, bizden onları almamızı rica etti der. Kadın hırsızın yakalanmasına çok sevinmiş bir şekilde eşinin eşyalarını polise teslim eder.

15 dakika sonra evin kapısı tekrar çalar. Gelen evin reisidir. Kadının keyfi bir hayli yerindedir ama adam koşmaktan bitap düşmüştür. Adam içeriye girdiği gibi eşi boynuna sarılır ve Aslan kocam! Bu yaşında o hırsızı nasılda yakaladın ama helal olsun sana der.

Evin reisi: Dalga mı geçiyorsun benimle ne yakalaması! Şerefsiz tazı gibi. Don gömlek oradan oraya koşturup kepaze etti beni bütün mahalleye.
    garibancadan nostalji

7. Akant dedikoduda nostalji yapanda kalmadı patron borsaya dönmek için para bulmaya çalışıyormuş inanması zor spknın yeni düzenlemesinde halka açık şirketlerin kota dönmesini kolaylaştıran yeni düzenleme yapıldı yanlış hatırlamıyorsam birleşme raporları tamamlandı deniyordu ortada daha birşey yok bizim şirketin bağlı ortalarında iştiraklerinde ne kadar hissesi var bağlı ortaklarının iştiraklerinin öz kaynakları nedir bi görebilsek mahkeme şimdiye kadar bitmiş olmalı özeldurum açıklaması yapılmadı ama birleşme raporu hazırlandı denilmişti kota dönüşte 2.çeyrek beklentisi var konuşulan forumda sessizlik dip yapınca fırtına beklentisi artıyor hayırdır inşallah.

8. önümüzdeki ilk on yıl ikinci çeyrek mi yoksa 2022 hadi hayırlısı

Sayfa 812/1073 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •