Sayfa 97/993 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 769 - 776 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1. Beter olsunlar, tam 20 sene anlattik.

Kafalari almiyor.

2. 17/25 te yakalanan 4 hirsiz bakanin, el konulan calinti paralari bir sure sonra islemis faizi ile kendilerine iade edildi.

Bu olay bile koymadi onlara.

Yine oy verdiler, % 114 enflasyon orani az bile onlar icin.

Ac kaldiklari zaman belki dank eder diyorum ama, inanmiyorum uyanacaklarina. 200 senedir milim terakki yok bu millette.

Hirsiza oy vermeye devam edeceklerdir.

3.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    17/25 te yakalanan 4 hirsiz bakanin, el konulan calinti paralari bir sure sonra islemis faizi ile kendilerine iade edildi.

Bu olay bile koymadi onlara.

Yine oy verdiler, % 114 enflasyon orani az bile onlar icin.

Ac kaldiklari zaman belki dank eder diyorum ama, inanmiyorum uyanacaklarina. 200 senedir milim terakki yok bu millette.

Hirsiza oy vermeye devam edeceklerdir.
    Bizim millet çok mu düzgün ki düzgüne oy verecek.
    Neysek o şekilde yönetiliyoruz. Herkes şapkasını önüne koymalı.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Son düzenleme : emregunes; 14-02-2022 saat: 23:13.

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bizim millet çok mu düzgün ki düzgüne oy verecek.
    Neysek o şekilde yönetiliyoruz. Herkes şapkasını önüne koymalı.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    çok doğru, en azından küçük bir beldenin belediye başkanlığına gidin feraset sahibi vatandaşlarımızın taleplerine bir bakın..

5. ABD Savunma Bakanligi sözcüsü Kirby:Rusya'nin askeri yığınagi arttirdigini ancak Putin'in işgale henüz nihai karar verdiğini inanmadıkları söyledi.

6. 3-4 gündür amma konuştular..
    car car..
    sabah akşam, daldı dalacak
    inanıyoruz, yok inannmıyoruz
    yarına, 2 güne, olmadı sabaha...

son 6-7 yılda iyiden iyiye leş oldu abd tarafı.
    woke/wokism gerzekliğinden sonra bir eşiği daha geçiyorlar.
    bravo... 90larda neydi, şimdi ne halde..

7. yahu kaçyüz kmlik dümdüz ovada sınır...
    nato üyesi komşu, rusları iflas ettirir..

8.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    yahu kaçyüz kmlik dümdüz ovada sınır...
    nato üyesi komşu, rusları iflas ettirir..
    Bu konuda baya bir yazilar okudum ve sunu anladim

Amerika eski gucunde degil. Sovyetler cokunca 1990 larin basi ile sonu arasinda 10 sene icinde amerika baya yol aldi

En ilginci ise Rusya nin batisindaki butun ulkeleri NATO ya alip icine NATO ussu kurulmasi oldu

2002 gibi Putin basa geciyor ve Rusya yi ayaga kaldiriyor. Ilkonce ulke icinde yagmalanmis eski sovyetlerden kalan sirket fabrika enerj ine varsa basindakileri ya hapse atiyor yada onlar kaciyorlar. Silah uretimi patliyor yani adamlar bi silkiniyor. 20 sene gecti simdi Amerikaya posta koymaya basladilar

Adamin bir tv konusmasi vardi cok ilgincti. Diyorki "biz NATO kadar guclu degiliz tamam silah ve asker sayisi olarak falan bizden ustunler. Ama savas ciksin butun nukleer gucumu oyle bir kullanirimki bu savasin kazanani olmaz"

Ukrayna NATO ya giremeyecek. Ukrayna Amerikanin sozune guvenip celallenecek kadar aptal degil cunku amerika onlari yari yolda birakir bunu biliyorlar. Savas cikmayacak. Rusya amerika ukrayna bir araya gelip konusacaklar is tatliya baglanacak ama Ukrayna NATO ya girmesi imkansiz. Putin asla Moskova nin dibinde amerikan ussu istemez. Ben olsam bende istemem

Amerika nin son 20 yildaki beceriksizlikleri vizyonsuzlugu ve bosa harcadigi trilyonlari herkes biliyor. Afganistan Suriye Gurcistan hepsinde cuvalladilar. Youtube de o kadar yuksek teknoloji yok robot yok uzak teknolojisi varmis Amerikanin elinde gibi bir suru video var. Ama sonuc koskoca bir sifir. O videolarin cogununda kurgu oldugunu ve beyin yikama amacli oldugu bariz. Benim elimde oyle teknolojiler olacak magarada yasayan Taleban beni ulkeden kovacak? Mumkun degil

Turkiye nin bile elindeki IHA ve SIHA larla Taleban a ait her elemani teker teker bulma imkani varken kosarak kacmak nedir? Ellerinde boyle bir teknoloji var ama kim nasil kullanacak nereye kullanacak? Organizasyon yok. 20 trilyon dolari cope attilar

Ben size daha kotu bir sey soyleyim. Amerika Rusya ile kapistigi an Cin Tayvan a girer. Son cumleyi 100 yerde okudum. Esas sorun Rusya degil Cin. Cunku Cin ile ABD ekonomik olarak kardes. Anlatmama gerek yok herkes biliyor. Amerikanin Cin in guclenmesini engellemesi imkansiz. Bakin tekrar ediyorum imkansiz.

Amerikaya emperyalist somurgeci diyoruz ama Cin in ekonomi olarak egemen oldugu ulkelerde mesela Afrikada neler cevirdigini okuyun o zaman Amerika size Cebrail gibi gelecek. Er gec ABD - Cin gerginlesmesi olacak. Iste o zaman ayvayi yedik

Sayfa 97/993 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •