-
Bugün yine bir genç geldi. Elinde kaçak ölçer ve sürekli kayýt ettiði bir cihaz. Yok bu ocak baðlantý hortumu deðiþecek, yok bu vana küresel olacak vb. Peki bunlarý kim takmýþ, kim onaylamýþ ve bu gazý bunca yýldýr kim vermiþ dediðimde. Dürüstçe '' Abi, inan ki içim yanýyor. Lakin iþ bulmak çok zor. Bunlarýn bu krizde , bu kýþ günü insanlara özel olarak yaptýklarý eziyetlere dayanamýyorum. Ama bize kesin talimatlarý var '' dedi. Güya , 2-3 tane daha yazmasý gereken sözde eksiði yazmayarak bana kýyak geçti. Týpký %120 zam yaparak sonra %7 indirime sevinmeyene nankör diyen sahipleri gibi bana anlamlý anlamlý baktý.
21 gün içinde bu eksikleri yaptýrarak tekrar randevu alacakmýþým ve kontrole geleceklermiþ. Bu iþleri de sadece yapmaya yetkili firmalarý gösteren bir katalog býraktý. Aradým bana en yakýn firmayý 500 tl. istedi. Hemen yaptýrdým, randevu isteyeceðim bu melunlardan. Ankaralýlar sizmisiniz Gökçeði indiren, MANSUR YAVAÞý getiren , intikam böyle alýnýr diye kulaðýma gökten sesler geliyor.
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri