Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    ukrayna olayi ve durumlari dusundum, dun elimdeki fonlarin yuzde 30una satis verdim, geldikce borclanma araclarina gecicem artik, yuksek risk ten gina geldi...

son 3 gun pozitif ama sonraki 3gun negatif, elde var dortgunluk para piyasa fon getirisi, yani onun bile iki gunu buhar olmus, artik yeter biraz sabit getiri az ama oz olsun......

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Yahu bu ne biçim iş kardeşim, her şey bir ileri bir geri bütün fonlarda 2 aydır yerimizde sayıyoruz, al sat yapmayalım dedik ama böyle bekleyerek olmayacak herhalde.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

2.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    ukrayna olayi ve durumlari dusundum, dun elimdeki fonlarin yuzde 30una satis verdim, geldikce borclanma araclarina gecicem artik, yuksek risk ten gina geldi...

son 3 gun pozitif ama sonraki 3gun negatif, elde var dortgunluk para piyasa fon getirisi, yani onun bile iki gunu buhar olmus, artik yeter biraz sabit getiri az ama oz olsun......
    En iyisi öyle herhalde, uzun vade dedik, düştükçe alalım dedik ama nereye kadar böyle gidecek, ben de bir miktar al sat yapacağım, kalan riskli olanları da azaltıp piyasalardaki bu belirsizlik bitmeye başlarsa tekrar arttıracağım.

3.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku

sn servetbey hangi fonları düşünüyorsunuz,

YOT iyi yönetiliyor gibi.

İlginç bir şekilde TIV e 345Milyon para girişi olmuş bu sene.

Diger portfoyde bulunan
    APT DZT TZT ile ozel sektor borclanma iceren OSD YBS alacagim yarin ve diger gun..

Alıntı Originally Posted by Kandirildim Yazıyı Oku
    sn servetbey hangi fonları düşünüyorsunuz,

YOT iyi yönetiliyor gibi.

İlginç bir şekilde TIV e 345Milyon para girişi olmuş bu sene.

5.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Diger portfoyde bulunan
    APT DZT TZT ile ozel sektor borclanma iceren OSD YBS alacagim yarin ve diger gun..
    Faizler yukselmeye devam etmez mi turkiye 5y faizi veya 10y faizi yukselirse DZT , HTT gibi fonlar eksi yazmaz mi ? YOT iceriginde yuksek miktarda devlet tahvili var. Yurtdisinda kredi degerlendirme kuruluslari temerrut riskinden soz ediyorlar ? Bilmiyorum yanlis mi dusunuyorum bi beyin firtinasi yapalim.

Ayrica ziraatbank dan ZBJ alinmamasi acayip absurt bir durum degil mi ? Tefasta islem goruyor diger bankalarda mevcut ziraat den alinamiyor

Yatirim tavsiyesi degildir.

6. Ziraat Bankasıyla ilgili benzer bir durum Akbank'ın üçüncü para piyasa fonunda da (BGP) var. Mesai saatleri dışında Akbank'ın kendi fon listesinden alamıyorsunuz; sadece mesai saatleri içerisinde ve "Diğer Fonlar" başlığı altından alabiliyorsunuz.

Düzeltme: Alışkanlıktan mesai saatleri içerisinde demişim fon alım saatleri olacak.
    Son düzenleme : ActuallyMelik; 16-02-2022 saat: 13:22.

Orta ve uzun vadede tahvil faizleri inecek olarak planlaniyor, olursa ne mutlu olmassa hatali bakmisiz diyebiliriz..

ZBJ olayi da cok enteresan ama ziraat uzerinden sadece TZL aliniyor, onlar da ZBJ alamiyorlar

Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Faizler yukselmeye devam etmez mi turkiye 5y faizi veya 10y faizi yukselirse DZT , HTT gibi fonlar eksi yazmaz mi ? YOT iceriginde yuksek miktarda devlet tahvili var. Yurtdisinda kredi degerlendirme kuruluslari temerrut riskinden soz ediyorlar ? Bilmiyorum yanlis mi dusunuyorum bi beyin firtinasi yapalim.

Ayrica ziraatbank dan ZBJ alinmamasi acayip absurt bir durum degil mi ? Tefasta islem goruyor diger bankalarda mevcut ziraat den alinamiyor

8.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku

ziraat bankasından zbj alınamamasını sordum. ziraat mobildeki yatırım menüsünden ziraat yatırım hesabı açtıktan sonra bu fonu alabilirmişiz

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •