-
Daha iki gun olmus, yarin bakalim nolcak.......
portfoy duzenlemesi yapiliyor olmali...
not : on yedi kisi den 13bin liralik fon olusumu henuz..

Originally Posted by
ActuallyMelik
İSTANBUL PORTFÖY KATILIM HİSSE SENEDİ FONU (IVF) bir gecede %20 değer kaybetmiş gözüküyor. Bu nasıl olabilir?
İstanbul Portföydekiler ne yapıyor Allah aşkına? Sağlam, aklıbaşında dedik, çoğu fonunda uç hareketler, abes iniş çıkışlar.
-

Originally Posted by
servetbey
ukrayna olayi ve durumlari dusundum, dun elimdeki fonlarin yuzde 30una satis verdim, geldikce borclanma araclarina gecicem artik, yuksek risk ten gina geldi...
son 3 gun pozitif ama sonraki 3gun negatif, elde var dortgunluk para piyasa fon getirisi, yani onun bile iki gunu buhar olmus, artik yeter biraz sabit getiri az ama oz olsun......
En iyisi öyle herhalde, uzun vade dedik, düştükçe alalım dedik ama nereye kadar böyle gidecek, ben de bir miktar al sat yapacağım, kalan riskli olanları da azaltıp piyasalardaki bu belirsizlik bitmeye başlarsa tekrar arttıracağım.
-
Ziraat bankasının başak para piyasası fonu var 7 gündür 20 üzeri getirisi var ..acaba devam eder mi
-

Originally Posted by
zenci42
BİRAZ ERKEN DAVRANMIŞ OLABİLİRİM...
sepetimin TL bazlı kısmına dün TKF,NNF,TCD,GOH aldım...bugünde ADP,OPH alacağım...
başka önereceğiniz,şuna da bak dediğiniz, aktif yönetildiğini düşündüğünüz HİSSE YOĞUN FON varmı?
Ocak 1 den bugüne kadar en iyi getiriler sırasıyla alttaki gibi.
NNF
GOH
HMS
AHI
TI2
OPH
FYD
HVS
MAC
ICF
-

Originally Posted by
servetbey
ukrayna olayi ve durumlari dusundum, dun elimdeki fonlarin yuzde 30una satis verdim, geldikce borclanma araclarina gecicem artik, yuksek risk ten gina geldi...
son 3 gun pozitif ama sonraki 3gun negatif, elde var dortgunluk para piyasa fon getirisi, yani onun bile iki gunu buhar olmus, artik yeter biraz sabit getiri az ama oz olsun......
sn servetbey hangi fonları düşünüyorsunuz,
YOT iyi yönetiliyor gibi.
İlginç bir şekilde TIV e 345Milyon para girişi olmuş bu sene.
-

Originally Posted by
servetbey
Gunluk 0.53+ yapmayan para piyasa fon da ne isiniz var
Pazartesi günü verilerine göre 958M para girişi olmuş fonlara.
Bunların 724M u PPF lere gitmiş.
Stajyer foncu olarak anlamlandıramadım...
-
Tefas'a göre dün % - 20 yapan IVF, bugün % + 1,41 yapmış. 10 milyon TL para girişi olmuş, bundan sonra, dünkü gibi anormal hareketler olmaz diye düşünüyorum.
-
Dostum gunaydin..

Originally Posted by
r.lucas
Ziraat bankasının başak para piyasası fonu var 7 gündür 20 üzeri getirisi var ..acaba devam eder mi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri