Sayfa 43/717 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon
Arama sonucu : 5730 madde; 337 - 344 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

Ek 28278

2017 den bu yana genel yönetim gideri /kar oranı %74,29 lardan %20 lere düştü....

Kar büyümesinden daha az artan genel yönetim giderleri bir şirketi seçmede her zaman tercih sebebi olmalı.

Hem bu şirketin iyi niyetini ( genel yönetim giderleri karı azaltmaya yönelik kullanılabilir . ) hemde ne kadar verimli ( dönen tekerleğin hesabını ) yönetildiğini ortaya koyan önemli bir göstergedir.

Saygılarımla

2.  Alıntı Originally Posted by value investor Yazıyı Oku
    Ek 28278

2017 den bu yana genel yönetim gideri /kar oranı %74,29 lardan %20 lere düştü....

Kar büyümesinden daha az artan genel yönetim giderleri bir şirketi seçmede her zaman tercih sebebi olmalı.

Hem bu şirketin iyi niyetini ( genel yönetim giderleri karı azaltmaya yönelik kullanılabilir . ) hemde ne kadar verimli ( dönen tekerleğin hesabını ) yönetildiğini ortaya koyan önemli bir göstergedir.

Saygılarımla
    genel yönetim giderini net karla değil, ciefk le karşılaştırmak daha doğru olur...yatırım yaparsın, finansman giderin artar net karın düşer, vergisel sebeplerle düşer ya da artar..net kar iyi bir kıyas birimi değil.

öte yandan, deva her zaman max. karı elde etmeye çalışır..zira ballı temettüyü net kar üzerinden alıyorlar..bu nedenle şirket yönetimi ıvır zıvırla şirketi sömürmeyi düşünmez, net karı max çıkarmaya çalışır. kar ne kadar fazla, o kadar çok temettü geliri demek.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3. Döviz borcu olan, son 5 yılda 40 kat artmış Hektas bile bugün %7 verdi
    Allah bin bereket versin, çorba kaynadı biraz
    Bunun büyük yatırımcıları, Baronları kadar cimrisini görmedim yeminle
    Hektas ın , Sasa nın büyük yatırımcıları son 5 yılda KY yi zengin etmiş
    Burda resmen dış kapının mandalı şeklinde cama ekmek banıyoruz
    Çorba parasını bile çok görüyorlar
    1.5 yıldır fiyatı 36 tl -25 tl-30 tl bu bantta tutuyorlar
    -Yani sizin dediğiniz döngü bir tek bunda mı var?
    Son 3 yılda 7 kat artmış yazıp duruyorsunuz, çok çıkmış sindirme vs diyosunuz da
    -Sasa son 5 yılda 52 kat
    Hektas 42 kat artmış
    Bunun bilançoları kar ve büyümesi 2 sine de on basar
    Yani isyan etmekte haklı değilmiyim?
    Gerçi size kalsa, ilaç ruhsatı lisasns sgk
    Yazıp durun. O şekil sizi mutlu ediyor demek ki
    Ben de sizler gibi polyanana ile akraba olup mutlu olmak istiyorum lakin ilaç ruhsatları ihracatlar vs mutlu etmiyor
    Bilmiyorum belki ben yanlışım sizler doğru
    Hissenin gitmemesine sevinmek, döngü , ne bilim ben halen çözemedim..
    Yatırım tavsiyesi değildir
    Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir

4.  Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Ben de sizler gibi polyanana ile akraba olup mutlu olmak istiyorum lakin ilaç ruhsatları ihracatlar vs mutlu etmiyor
    Bilmiyorum belki ben yanlışım sizler doğru
    Hissenin gitmemesine sevinmek, döngü , ne bilim ben halen çözemedim..
    Yatırım tavsiyesi değildir
    Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir

Senin gördüklerini herkes görüyor ve farkında, borsada her zaman 2x2=4 olmuyor, yoksa matematik hocaları çok zengin olurdu. Bu durumu sürekli dillendirmekle de bir şey olmuyor.

5. Tekmeyi bekleyen çorbayı içer. Ya da döne döne sadece meczup bir derviş olacağız.Daha önce TemelReisi 9 köyden kovacağız elbette.

6. "Tekkeyi bekleyen çorbayı içer" olacaktı

7. Vergi beyannamesi verme süresi 25 Şubat tarihine uzatıldı .

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. günaydın yatırımcı ilişkilerinden aldığım tarihler geçici vergi 25.02.2022 de gönderilecek bilanço 04.03.2022 de gönderilecek

Sayfa 43/717 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •