Sayfa 511/1044 İlkİlk ... 114114615015095105115125135215616111011 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 4,081 - 4,088 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Hayırlı akşamlar iyi haftalar, bir kaç gündür hastanede uğraşıyorduk hanımı burnundan nefes alamıyordu ameliyat ettirdik dün bugün çıktık hastahane den bakamadım piyasaya uykusuzda kaldım dün akşam sizler iyisinizdir inşallah.
    Büyük geçmiş olsun. Yenge hanıma sağlık dilerim. Aman diyorum abi birbirinize iyi bakın. Bu saatten sonra size, sizden başkası iyi gelmez.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

2.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Büyük geçmiş olsun. Yenge hanıma sağlık dilerim. Aman diyorum abi birbirinize iyi bakın. Bu saatten sonra size, sizden başkası iyi gelmez.
    Sağol Selim im doğru diyorsun herkes kendi derdine düşmüş başkaları da eksik olmasın ama dediğin gibi aynen.

3.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun Üstad...

Allah 'dan acil şifalar dilerim... İnşaAllah şimdi çok daha iyidir...

Sorun eskiden beri var mıydı, yeni mi gelişti...?

Piyasalar aynı, değişen bir şey yok. Sen biraz dinlen... Bizler buradayız...
    Eyvallah Üstad sağolasın Allah razı olsun. Eskiden de vardı o korktu ameliyattan geciktikçe daha kötü oluyor hem yaş bakımından hemde kemik gittikçe daha çok yamuluyor hiç nefes alamıyorsun.

4. Zaten yorulacağım kadar yoruldum Allah'tan dayanıklıyız her tarafa koşturuyoruz yeter ki sağlık sıhhat yerinde olsun.

5.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Birde buna.

Bu iyi

6.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    [IMG]O nedenle arada beni tetiklemek lâzım ki, paylaşım yapabileyim.[/IMG]

O zaman tetikleyelim seni üstad buna bir bakalım.

Bu şimdilik dansöz rolünde

7.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Sağolasın Lütfü hocam eksik olma, hisse için keşke değiştirseydin desem o da kolay olmuyor ama daha önce yazdım ben oyak ları cımsa ile değiştirdim bazen bu tip kararlar vermeye piyasa mecbur bırakıyor insanı ne diyelim.
    En başından kamu bankasına bulaşmamak varmış aslında ama bir kez aldık, şimdi satıp başka banka alacak olsam kafadan zarar etmiş hissi olacak bende o yüzden burada bekliyorum (: İnşallah bir gün sıra bunada gelir diye bekliyorum
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

8.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    En başından kamu bankasına bulaşmamak varmış aslında ama bir kez aldık, şimdi satıp başka banka alacak olsam kafadan zarar etmiş hissi olacak bende o yüzden burada bekliyorum (: İnşallah bir gün sıra bunada gelir diye bekliyorum
    Hayırlısı olur inşallah çok baskılıyorlar hisseyi.

Sayfa 511/1044 İlkİlk ... 114114615015095105115125135215616111011 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •