Sayfa 57/464 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon
Arama sonucu : 3709 madde; 449 - 456 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

1. 1,51 den kapadı bügün de ,yükselmeye niyeti yok hala ...YTD

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Tam bir hacıyatmaz son ulaş.ne aşağı ne yukarı tokatla tokatla aynı yerden kapat

3.  Alıntı Originally Posted by Matmaca Yazıyı Oku

Bu da benim senaryom.
    yat.tav.değildir.
    1,49 desteğini akıldan çıkarmayalım.

4.  Alıntı Originally Posted by trail Yazıyı Oku
    bi uğrayayım dedim..gerçekten burada ilginç tipler var..akıl diye birşey var bu kağıt gidecek olsa hiçbirinizin ruhu bile duymaz..adam geri zekalı mı gidecek olan kağıdı sizlere söylesin..tuhaf insanlarsınız vesselam..
    Borsanın b sini bilmeyen insanlar yorum yapar olmuş enteresan.bak ilginç tipli insan borsada kimseden duyduğun duyumla hareket etmeyeceksin.kendin arastiracaksin kendin ogreneceksin hatta şirketin faaliyetlerini gidip çıplak gözle kendin gozlemleyeceksin.bu şirkete gelince bu sirket alanyalanyadaki otelinin yerine konut projesi yapıyor.bu haber ilk çıktığında yaklaşık 2.5 yıl önce hisse çok güzel prim yaptı bende faydalandim.yuksek fiyatlardan sattim konut projesinin bitmesine 5 ay kala tekrar girerim kağıda diye.tam almayı düşünürken panda lakaplı kişinin bu hisseyi önerdiğini duydum 1.80lerden.ilk etapta kağıda yoğun talep geleceğini daha sonra yavaş yavaş kağıdı düşürme ve bezdirme politikaları uygulayacağını borsa tecrübemden hissettim ve beklemeye başladım. Senin gibi ilginç tipler bu hisseye 1.80lerden girdi.bende geçtiğimiz hafta 1.52 lerden girdim.simdi inanirmisin ulas hisse fiyatina hiç bakmıyorum bile.zamani gelince eli mahkum yükselecek. Başka hisselerden elde ettiğim kari da bu hisseye yatiriyorum hatta.sana tavsiyem eğer borsada para kazanmak istiyorsan sabretmeyi bileceksin ilginç tipli insan.yoksa hep kaybetmeye mahkumsun.yatirim tavsiyesi değildir.sadece ilginç tipli insana borsa hakkında bilgilendirmedir.zamani gelince bu mesaj ilginç tipli bu insana tekrar hatirlatilacaktir.

5. Ayrıca hissenin fiyatının yukselmesindense inşaatın yükselmesi bu aşamada benim için daha önemli.

6.  Alıntı Originally Posted by ekinoks3881 Yazıyı Oku
    Borsanın b sini bilmeyen insanlar yorum yapar olmuş enteresan.bak ilginç tipli insan borsada kimseden duyduğun duyumla hareket etmeyeceksin.kendin arastiracaksin kendin ogreneceksin hatta şirketin faaliyetlerini gidip çıplak gözle kendin gozlemleyeceksin.bu şirkete gelince bu sirket alanyalanyadaki otelinin yerine konut projesi yapıyor.bu haber ilk çıktığında yaklaşık 2.5 yıl önce hisse çok güzel prim yaptı bende faydalandim.yuksek fiyatlardan sattim konut projesinin bitmesine 5 ay kala tekrar girerim kağıda diye.tam almayı düşünürken panda lakaplı kişinin bu hisseyi önerdiğini duydum 1.80lerden.ilk etapta kağıda yoğun talep geleceğini daha sonra yavaş yavaş kağıdı düşürme ve bezdirme politikaları uygulayacağını borsa tecrübemden hissettim ve beklemeye başladım. Senin gibi ilginç tipler bu hisseye 1.80lerden girdi.bende geçtiğimiz hafta 1.52 lerden girdim.simdi inanirmisin ulas hisse fiyatina hiç bakmıyorum bile.zamani gelince eli mahkum yükselecek. Başka hisselerden elde ettiğim kari da bu hisseye yatiriyorum hatta.sana tavsiyem eğer borsada para kazanmak istiyorsan sabretmeyi bileceksin ilginç tipli insan.yoksa hep kaybetmeye mahkumsun.yatirim tavsiyesi değildir.sadece ilginç tipli insana borsa hakkında bilgilendirmedir.zamani gelince bu mesaj ilginç tipli bu insana tekrar hatirlatilacaktir.
    bak tipitip..bende bu kağıttan olduğunu nerden çıkardın..bende bu kağıt yok ama siz sattığınız zaman almayı düşünüyorum..accık anladın mı..proje filan hikaye bu kağıt sende olmadığı zaman gider..

7. Bu hisse için 1.50 destek noktası. Kırmadığı sürece sorun yok. Bu aralar debeleniyor. Dar hacimde sıkıştı. İyi bir haberle uçabilir. Bu yıl bu hisse için iyi our umarım.. Turizm de bulamadıkları çıkışı inşaat sektöründe yakalayabilirler.

8. Gitme ihtimali kalma yada düşme ihtimaline göre zayıf görünüyor

Sayfa 57/464 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •