Sayfa 694/1019 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    (M)illetimiz ucuza araba ev alsın, kendini zengin sansın, kredi çeksin avm gezebilsin diye z kuşagı kayıp nesil oldu. Bunların anası babası dedesi de cebi delikse piramidin dibindeler. Hem de okumuş okumamış hiç farketmeden.

Geriye baktığım zaman mesela valizi toplayip 2 ay avrupayi dolasabilirdik. Pasif gelirleriyle Tayland'da yaşayan çok türk vardı. Zaten şu hayatta parizyen, hollandalı hatun ayıklayamayacaksan bu hayatı yasadım demeyeceksin.

Öyle bi konuma geldik ki şimdi turla gitsen bile schengen bölgesi vize vermiyo turklere.
    Benden sonrası tufan anlayışı var bizim toplumda egoistlik tavan yapmış 35 yaşında emekli olundu bu ülkede 2008 e kadar emekli olanlar daha fazla emekli maaşı aldılar kabak 2008 den sonra işe girenlere patladı şimdi de eyt halledilirse
    Yine geçmişte işe girenler kazanacak yük yine sonrakilere kalacak sona kalan dona kalıyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Önce vatandaşlık sonra kkm

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Daha nelerimizi satacagiz bakalim??

Aklimdan geceni yazsam ceza verirler kesin..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3. https://www.patronlardunyasi.com/hab...5-artti/261059

Ocak 2021 e göre yüzde 25 artmış..
    13.60 dolar kuru ve yüzde 100 enflasyon Min 3 kat giden ev fiyatlarına rağmen millet de para var demek..
    Gerçekten bravo.

Ufak bir ekleme..
    Anne baba dan iyi geliri olan bir baska genc
    su anda iyi bir isi ve arabasi hatta evi de var hehe

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Gelir dagilimi bozulmaya devam ediyor..

Yeni hayata baslayan bir genc, her ne kadar iyi egitimli de olsa, is bulsa bile bir ev bir araba hayali kuramaz oldu...

Syg,
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Yuksek hizli tren hatlari, yolcu garanti ile satilabilir, parasiz gecis tunelleri bazilarina ihale ile verilebilir, meyve agaclarindan uretim vergisi alinabilir.

Neyse ben daha seslendirme yapmiyorum sustum EHHE

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Daha nelerimizi satacagiz bakalim??

Aklimdan geceni yazsam ceza verirler kesin..

Syg,
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Benden sonrası tufan anlayışı var bizim toplumda egoistlik tavan yapmış 35 yaşında emekli olundu bu ülkede 2008 e kadar emekli olanlar daha fazla emekli maaşı aldılar kabak 2008 den sonra işe girenlere patladı şimdi de eyt halledilirse
    Yine geçmişte işe girenler kazanacak yük yine sonrakilere kalacak sona kalan dona kalıyor
    Sn. bahri , siz bu piyasayı iyi takip edenlerden olarak bu emeklilik işinin ülkenin şu andaki durumuna ne kadar katkısının olduğunu düşünüyorsunuz ? Bu iş okyanusta küçük bir ada misalidir. Sorunlar çok derinde.....

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Sn. bahri , siz bu piyasayı iyi takip edenlerden olarak bu emeklilik işinin ülkenin şu andaki durumuna ne kadar katkısının olduğunu düşünüyorsunuz ? Bu iş okyanusta küçük bir ada misalidir. Sorunlar çok derinde.....
    tabiki daha derinde ben sadece gün geçtikçe işlerin daha zor olduğunu vurgulamaya çalıştım bizde işler ben paçayı kurtardım banane başkasından şeklinde yürüyor maalesef

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    tabiki daha derinde ben sadece gün geçtikçe işlerin daha zor olduğunu vurgulamaya çalıştım bizde işler ben paçayı kurtardım banane başkasından şeklinde yürüyor maalesef
    Buna altta kalanin cani ciksin da deniyor.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 694/1019 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •