Aferin, tuzak kurup Dory'yi de kusturdun demek. Her tarafin zararli.
Aferin, tuzak kurup Dory'yi de kusturdun demek. Her tarafin zararli.
Bir anlık yanılgı ile bana tuzak kurdun dedim. Ama özü şuydu. Bana yönelik bir sözde verdiğim cevaba karşılık muhatap alınmamam. Ve sanal keyif olarak deklare edilmem. Kalbimi çok kırmıştı.
Kendi adıma konuşuyorum. Duygularım adına. Aşkım bitti ve dostluğa evrildi. Mert beye olanlardan dolayı saygımı kaybetmiştim fakat bir mevzudan dolayı bana çok anlayışlı olduğu için dün gece saygımı yeniden kazandı.
Kendisi bilir.
Kucak dolusu sevgiler herkese. Topiğinizi size ve değerli takipçilerinize bırakıyorum Mert bey.
16 Şubattan beri yaşananlar bir insanlık halinden ibaretti. Taraflar için.. Ama süper ötesi bir deneyim oldu
Hoşçakalın![]()
Noldu kusmedin mi yoksa??? Amma psikolojik baski yapiyormus. Bu tehlikeli, siddete doner dikkatli olmak lazim.
Küsmez olur muyum?
Yazdıklarım işin show business ı. Çaktırma..
Hay Allahım ya![]()
Ünlü bir Türk büyüğünün dediği gibi. Hayat Hoş Gerisi Boş.
Bunun üzerine de birsey söylenmez artık
Ben konuyu kapatiyorum kendi adıma![]()
Matmazel, yine de dedigim aklinda bulunsun. Bu mekanda parani carparlar. Borsadan bahsetmiyorum.
Bana sonra tesekkur edersin. Ben bunu dile getirerek pre-emptive strike yaptim. Boyle niyeti olanlarlar o niyetleri uzerinde hareket edemezler artik.
Tuzaklar, psikolojik baskilar, trip atmalar... Santa Barbara'nin ortasina dustum resmen. Boyle ici bos bir topik ne ise yarar diye dusunuyordum, en sonunda onun da ne oldugunu buldum. Muahahaha.
Yer İmleri