-
2022, Index için satın alma yılı olacak
Index Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik, 2022 yılında çift haneli büyüme öngördüklerini, portföylerindeki 200'ü aşkın dünya markasına yenilerini eklemeyi hedeflediklerini söyledi. Bu yıl şirket satıl almalarına odaklanacaklarını kaydeden Bilecik, "Yazılım, altyapı, ödeme sistemleri veya lojistik alanlarında satın almalarımız olabilir" dedi.
https://www.dunya.com/sirketler/2022...-haberi-649286
-

Arenanın çok çok önceden odaklandığı ve yıldan yıla geliştirdiği sektörlere ödeme sistemleri-alt yapı gibi yatırım kararı almış İndes.2017-2020 arasındaki katlayan cirosuna rağmen net dönem karı hemen hemen aynı kalmış.Arena ise zamanını bilmiyorum ama çok uzun olmaz diye düşünüyorum hem ciro hem de net dönem karı ile sektörün liderliğine oturacaktır diye düşünüyorum.
-
Bilanço son gün açıklama tarihi ne zamandı
-
En son tarihi 11 Mart olarak gördüm.
Kaynak: KAP
-
Petundan aşağı kalır yanı olmayacak gibi :) inşallah bir an önce toparlarız..
-Hiçbir şey bilmiyorum yatırım tavsiyesi değildir.Herkesin vicdanı kendisi
-
Birçok üye forumu giriş yapmadan izliyor anladığım. Böyle bir günde forumun bu kadar tenha olması imkansız ve inanıyorum ki birçok hissedaşımız bugün bizi yalnız bırakmış olabilir.
-
nesine yorum yapalım kağıdın.. İnsanda heves bırakmadı ki.. fonlar alıyor diye seviniyorduk fonlar k/y dan daha beter çıktı keşke hiç almasalardı..
-
Benimde canım sıkkın.Cuma günü hisse almaya girdim.Arayüz değişince yanlış işlem yaptım.Sonra devre kesti zaten.Bugün daha yüksekten yerine koydum.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri