Sayfa 519/1044 İlkİlk ... 194194695095175185195205215295696191019 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Selim pala ne yapmaya çalışıyor? Yoksa bana bir kıyak mı geçecek...?

O bensiz yola çıkmaz. Tabi genelde yukarı yola değil, aşağı yola...!!!

Kanımca hafta sonu kapanışı ile bana işaret verecek. Ona göre hareket edeceğim...

Bir beklentim var. Sonucunu görmek için bekliyorum...

Pala yurtdışına eşlik edemiyor şimdilik, demek ki böyle bir düşüşü beklemiyordu, ama pala bu belli olmaz tabi
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Pala yurtdışına eşlik edemiyor şimdilik, demek ki böyle bir düşüşü beklemiyordu, ama pala bu belli olmaz tabi
    O beklemese de bekleyenler var burada...

Çok bekletti, çoook...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    O beklemese de bekleyenler var burada...

Çok bekletti, çoook...
    Bizim pala yalpa yapıp duruyor...!

Ne düştüğü belli, ne düşmediği...!!!

Hafta sonu önemli, bekleyeceğiz mecburen...

4.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Bizim pala yalpa yapıp duruyor...!

Ne düştüğü belli, ne düşmediği...!!!

Hafta sonu önemli, bekleyeceğiz mecburen...

Eski forumda Para Nasıl Kaybedilir diye başlık vardı, orada piyasayı belirleyen gücün Yatırımcıların ne kadarının kredili pozisyonda olduğunu bile takip ettiklerini yazmışlardı, son dönemde yine Viopta ne tarafta çok pozisyon varsa piyasa tam tersi yöne gidiyor diyorlar Viop başlığında ve Twitter da,
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Eski forumda Para Nasıl Kaybedilir diye başlık vardı, orada piyasayı belirleyen gücün Yatırımcıların ne kadarının kredili pozisyonda olduğunu bile takip ettiklerini yazmışlardı, son dönemde yine Viopta ne tarafta çok pozisyon varsa piyasa tam tersi yöne gidiyor diyorlar Viop başlığında ve Twitter da,
    Kesinlikle haklısın. Bu tesbite katılıyorum...

Benim şu an kredi ile işim olmadığı için rahatım. İstedikleri yöne sürebilirler...

Tercihim; yükselenlerin düşmesi, yükselmeyenlerin çıkması yönünde...

Almak için beklediğim hisselerin fiyatı hep yüksekte ve yüksek kalıyor. Ben de sabırlıyım oncasına, beklerim...

6.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Kesinlikle haklısın. Bu tesbite katılıyorum...

Benim şu an kredi ile işim olmadığı için rahatım. İstedikleri yöne sürebilirler...

Tercihim; yükselenlerin düşmesi, yükselmeyenlerin çıkması yönünde...

Almak için beklediğim hisselerin fiyatı hep yüksekte ve yüksek kalıyor. Ben de sabırlıyım oncasına, beklerim...

O eski forum sayfasında bir çok konu vardı cidden çok ilginç olaylar, hatta son dönemde bir borsa sitesi MKK daki yatırımcı bilgilerinin para karşılığı satıldığını yazmıştı ve yazı çok kısa süre sonra kaldırıldı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Selim pala ne yapmaya çalışıyor? Yoksa bana bir kıyak mı geçecek...?

O bensiz yola çıkmaz. Tabi genelde yukarı yola değil, aşağı yola...!!!

Kanımca hafta sonu kapanışı ile bana işaret verecek. Ona göre hareket edeceğim...

Bir beklentim var. Sonucunu görmek için bekliyorum...
    Üstadım,
    Piyasaya hiç bakamadım. Dışarda işler vardı onlara kosturuyordum. Aslında tam para kazanacak zamanmış.
    Teoriye göre para sizde mal ondaysa yukarı gitmesi gerek. Sizi bekliyor sanırım. Siz mal alırsanız aşağıya gidecek. Yok almazsanız buralarda oyalayacak bizi. Benim kredili işlemin yok. Dolar bazlı baktığımızda daha çok bekleyecek/bekletecek.
    Benim açımdan sorun yok. Sizinde aceleniz yok. E o zaman yapacak bişi yok.
    Eğitime devam edelim biz. Eğitim şart

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Üstadım,
    Piyasaya hiç bakamadım. Dışarda işler vardı onlara kosturuyordum. Aslında tam para kazanacak zamanmış.
    Teoriye göre para sizde mal ondaysa yukarı gitmesi gerek. Sizi bekliyor sanırım. Siz mal alırsanız aşağıya gidecek. Yok almazsanız buralarda oyalayacak bizi. Benim kredili işlemin yok. Dolar bazlı baktığımızda daha çok bekleyecek/bekletecek.
    Benim açımdan sorun yok. Sizinde aceleniz yok. E o zaman yapacak bişi yok.
    Eğitime devam edelim biz. Eğitim şart

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Nasıl bir eğitim düşünüyorsun...?

Nasıl katkı sağlayabiliriz...?

Sayfa 519/1044 İlkİlk ... 194194695095175185195205215295696191019 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •